Terug

Betty Blocks groeit tegen de klippen op

Betty Blocks richt zich met zijn platform op no-code application development, een markt waarvan Forrester voor 2018 een groei van 68 procent verwacht. Betty Blocks meldde over 2017 voor de terugkerende omzet een groei van 210 procent en lijkt klaar te zijn om een belangrijke speler te worden. Hierbij wordt een internationaal partnernetwerk ingezet.

Bronbericht

Het Nederlandse no-code applicatie-ontwikkelplatform Betty Blocks maakt bekend dat het een 210 procent groei heeft gerealiseerd over 2017. Dit succes is vooral te danken aan de wereldwijde transitie van low-code naar no-code en de internationale groei van het bedrijf. Het Nederlandse bedrijf heeft onlangs kantoren geopend in de US, UK, Duitsland en Japan.

Bron

Dutch IT-channel, 9 februari 2018

Auteur

Ben Alfrink