Terug

Abecon

Abecon verzorgt bedrijfs- en IT-oplossingen voor efficiënter samen werken. Kernactiviteit is het realiseren en implementeren van geïntegreerde ERP-, CRM- en BI-applicaties bij bedrijven in specifieke branches. Abecon combineert Microsoft- en branchekennis met doelgericht investeren in specifieke functionaliteit voor leveranciers in de retail, zorg, centra voor de kunsten & trainingsinstituten, groothandel, milieu & energie en productie.

Producten

Abecon Zorg

Met de brancheoplossing van Abecon voor de zorg kunt u de productiviteit verhogen door informatiestromen samen te brengen en de bedrijfsprocessen integraal te ondersteunen. Hiertoe is het succesvolle Microsoft Dynamics-softwareplatform aangevuld met specifieke ‘add-ons’ voor uw branche. Het resultaat is een bedrijfsbrede brancheoplossing die al uw activiteiten kan ondersteunen met in de praktijk bewezen standaardfunctionaliteit. Zo kan de zorg ERP-software de in- en verkoop-, bevoorradings- en logistieke processen optimaal op elkaar afstemmen. Gegevens worden centraal en eenduidig vastgelegd en onderhouden. Zo werkt iedereen - op alle niveaus - met de juiste, volledige en betrouwbare informatie. En kunt u zowel de productiviteit als de dienstverlening en klantrelaties blijven versterken. De zorg ERP-software ontzorgt de branche waar dat nodig is.

www.abecon.nl/Abecon-Zorg

Abecon Farmacie

Geneesmiddelenvoorziening is een wereld vol regels en economische bedrijvigheid. Abecon Farmacie helpt producenten, groothandels en (ziekenhuis)apotheken om deze dynamiek en de samenwerkingsmogelijkheden in de geneesmiddelenketen optimaal te benutten. Het systeem ondersteunt het volledig inkoop-, bevoorradings- en logistieke proces van geneesmiddelen. Ook helpt het u aantoonbaar te voorzien in medicatiebewaking en te voldoen aan ‘good distribution practices’. Door bedrijfsprocessen en -informatie in één database samen te brengen, kunt u veel winst behalen. Meer overzicht en inzicht bijvoorbeeld, en hogere productiviteit en efficiëntie. Abecon Farmacie, de bedrijfsoplossing voor leveranciers van geneesmiddelen, zorgt hiervoor. Aan de basis staat het solide Microsoft Dynamics platform: geavanceerde hulpmiddelen voor uw financiën, productie, distributie, in- en verkoop en voorraad-, magazijn-, kwaliteits- en relatiebeheer. Ook is er rijke aanvullende functionaliteit voor de farmaciebranche. Zo kunt u individuele automatiseringsbehoeften integraal invullen met standaardsoftware.

www.abecon.nl/Abecon-Farmacie

Abecon Fashion

Fashion AX is ontwikkeld om de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Ook over meerdere locaties heen. Hiertoe is Microsoft Dynamics AX verrijkt met branchespecifieke standaardfuncties. De kracht zit met name in de naadloze integratie. Daardoor zorgt de oplossing naast transparantie voor eenduidige informatie. Zo kunnen uw medewerkers betere zakelijke beslissingen nemen. Fashion AX bevat onder andere functionaliteit voor artikelkenmerken, BI (analyses en rapportages), cost accounting, CRM, customer survey, EDI, Enterprise webportal, Expense Management, financieel management, handel en logistiek, inkoop & poductie, matentabel en –matrix, personeelsadministratie, product data management (PDM), prognoses, project accounting, resource en demand planning, retailmanagement, RFID, single identification number, tijdregistratie en warehouse management.

www.abecon.nl/Abecon-Fashion

Abecon Extended Banking

Met Abecon Extended Banking kunt u al uw digitale bankafschriften direct inlezen in uw administratie. Met deze oplossing beschikt u over een met Microsoft Dynamics AX geïntegreerde oplossing voor snelle geautomatiseerde verwerking van bankafschriften. Daarmee bespaart u tijd én geld. Als natuurlijke aanvulling op Microsoft Dynamics AX stelt Abecon Extended Banking u in staat om het aantal benodigde handmatige handelingen fors te reduceren. En minstens zo belangrijk: uw administratie is direct up-to-date, met minder kans op fouten in de mutaties.

www.abecon.nl/Abecon-Extended-Banking

Abecon Electronic Invoicing

Abecon Electronic Invoicing voor Microsoft Dynamics AX verzorgt een snelle, geautomatiseerde verwerking en verzending van uw facturen. Abecon Electronic Invoicing vormt de basis voor een besparing op uw facturatieproces en een verbetering van uw dienstverlening.

www.abecon.nl/Abecon-Electronic-Invoicing

Abecon Course

Wilt u gericht inspelen op wensen van klanten en cursisten excellente dienstverlening bieden? Maar dan wel met gebruik van standaardprocessen? Abecon Course (software voor commerciële opleiders) biedt u de mogelijkheden. Deze softwareoplossing helpt cursus- en opleidingsinstellingen om hun administratieve en financiële processen te stroomlijnen. Course ondersteunt verschillende cursusvormen, zoals in-company trainingen, open inschrijvingen, workshops, individuele en groepsopleidingen, en bedrijfs- en particuliere opleidingen.

www.abecon.nl/Commerci%C3%ABle%20opleiders

Abecon On-the-Road

Abecon On-the-Road is een softwarepakket voor binnen- en buitendienstmedewerkers. Uw binnendienstmedewerkers kunnen de buitendienst traceren en de orderafhandeling volgen en bijsturen. Uw medewerkers onderweg worden online aangesloten op uw bedrijfssoftware en kunnen zelfstandig informatie opvragen en verwerken. Met Abecon On-the-Road weet u altijd waar uw medewerkers zijn. Vanuit de auto worden de GPS-coördinaten automatisch doorgegeven. Op kantoor kunt u vanaf uw scherm alle vervoermiddelen (medewerkers) op een kaart bekijken. Vanuit de centrale kaart is het mogelijk om per medewerker een actielijst samen te stellen. Hierbij kunt u rekening houden met de locatie van de medewerker op dat moment. De actielijst die u centraal instelt, is direct zichtbaar voor de betreffende medewerker. De medewerker kan middels een aanraakscherm doorgeven dat een actie is uitgevoerd waarna dit centraal zichtbaar is. Via de planningmodule verdeelt u uw opdrachten in de optimale volgorde over uw wagens.

www.abecon.nl/Abecon%20On-the-Road

Abecon Evergreen

Abecon Evergreen is een glasheldere oplossing voor de automatisering van uw bedrijf. Revolutionair anders, met name door de geboden 'value for money' en mogelijkheden om uw bedrijfsvoering en resultaten te blijven verbeteren. Al uw activiteiten worden ondersteund met Microsoft software. U betaalt niet meer dan een vast, laag bedrag per gebruiker per maand (de hoogte ervan is afhankelijk van het aantal gebruikers en de benodigde functies).

www.abecon.nl/Abecon%20Evergreen

Abecon FWI Environmental

De milieubranche is continu in beweging. Door het inzicht dat afval een herbruikbare grondstof is, is er naast optimalisatie van het logistieke proces veel aandacht voor efficiënte recycling- en productieprocessen en handel in (grond)stoffen. Deze processen worden steeds complexer en vergen forse investeringen. Door de prijsvolatiliteit voor commodities is het belangrijk trading, in- en verkoop en treasury management integraal te benaderen. En natuurlijk blijven op nationaal en internationaal niveau wet-en regelgevingen meespelen. Op al deze vraagstukken biedt Microsoft Dynamics AX met Abecon FWI Environmental een krachtig antwoord.

www.abecon.nl/Abecon%20FWI%20Environmental

Abecon Course CKV

U wilt de kunst van het cultureel ondernemerschap tot in de puntjes beheersen. Abecon Course CKV biedt u alle benodigde automatiseringsfuncties en een krachtig platform ter ondersteuning van de communicatie met cursisten en docenten. Met onze automatiseringsoplossing voor CKV heeft u één database met actuele en betrouwbare informatie. Cursisten, docenten en de administratie hebben direct inzage in roosters van cursussen, lessen of workshops. Het is eenvoudig om cursisten in te roosteren en lessen te verplaatsen. Inschrijvingen verwerken, factureren en het toepassen van kortingsstructuren en tarieven wordt met behulp van de automatiseringsoplossing voor CKV een stuk eenvoudiger. Doordat uw automatisering op orde is, kunt u extra energie steken in de kwaliteit van het onderwijs en uw dienstverlening.

www.abecon.nl/Centra%20voor%20de%20kunsten

NAV365 Commerce

NAV365 Commerce is een glasheldere oplossing voor de automatisering van uw bedrijf. Revolutionair anders, met name door de geboden 'value for money' en mogelijkheden om uw bedrijfsvoering en resultaten te blijven verbeteren. Al uw activiteiten worden ondersteund met Microsoft software. U betaalt niet meer dan een vast, laag bedrag per gebruiker per maand (de hoogte ervan is afhankelijk van het aantal gebruikers en de benodigde functies).

www.abecon.nl/NAV365-Commerce

Contact

Ringwade 43
3439 LM Nieuwegein
088 0580200

Opgericht in 1979
FTE: 101 tot 500

Type software

 • Analytics & Business Intelligence (BI)
 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

 • Energie & Milieu
 • Farma & Biotech
 • Groothandel
 • Media
 • Productie
 • Retail
 • Zorg

Gevestigd in

 • België
 • Nederland