Terug

ACA Fashion Software (TSS)

ACA Fashion Software biedt ondernemers de tools om beter te presteren in de fashionbranche.

De fashionindustrie is een dynamische markt. Het is dan ook belangrijk dat de benodigde software zich aanpast aan alle trends en ontwikkelingen in de fashionbranche. Met ACA krijgt de fashionondernemer de intelligente tools, de controle en het inzicht dat van belang is om de juiste sturing te geven aan alle facetten van zijn organisatie op het gebied van omnichannel, merchandise, management, logistiek, financieel management en customer loyalty.

Alle typen fashionbedrijven (schoenen, (onder)mode en sport) kunnen bij ACA terecht. Van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel ondernemingen en van merkleveranciers tot wholesalers die hun retailklanten beter willen ondersteunen.

Producten

Backoffice Automatisering

Aan de slag gaan met nieuwe businessmodellen, uw financiƫle en logistieke administratie met elkaar integreren en omnichannel ondernemen. De mogelijkheden zijn eindeloos met onze state-of-the-art automatisering. Voor ieder automatiseringsvraagstuk hebben we een passende oplossing met diepgaande functionaliteit.

www.aca.nl/oplossingen/backoffice-automatisering.html

E-commerce

Wij maken omnichannel ondernemen voor u toegankelijker dan ooit tevoren. Met onze e-commerce-oplossingen bieden we u de mogelijkheid om de processen van uw webshop te integreren met de financiƫle en logistieke operatie van uw winkels. Orders en retouren verwerken verloopt zo wel heel erg gemakkelijk en snel.

www.aca.nl/oplossingen/e-commerce.html

Business Intelligence

Inzicht in resultaten is essentieel om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen. Onze business intelligence oplossingen presenteren aan u op een heldere manier betrouwbare managementinformatie. Op basis hiervan bent u in staat om uw bedrijf aan te sturen op basis van cijfers.

www.aca.nl/oplossingen/business-intelligence.html

Kassasysteem

Uw klanten online en offline laten betalen met spaarpunten, kassabonnen digitaal versturen of een tweede scherm op uw systeem aansluiten als klantendisplay. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die onze omnichannel POS-oplossing u naast de standaard kassafuncties, zoals verkoopregistratie, biedt.

www.aca.nl/oplossingen/kassasysteem.html

Contact

De Witbogt 2
5652 AG Eindhoven
040 8800700

Opgericht in 1983
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Accounting & Finance
  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • E-Commerce Software
  • Point of Sale (PoS)
  • Warehouse Management (WMS)

Sectoren

  • Groothandel
  • Retail

Gevestigd in

  • Nederland