Terug

Acanthis

Wij leveren makkelijk in te richten software, zonder in duur maatwerk met veel externe consultants te vervallen. Onze oplossingen verschaffen u inzicht in de informatieketen, stellen u in staat snel de benodigde informatie in de juiste context te vinden en het beheer ervan (ook op langere termijn) zeker te stellen. Daarnaast bieden we oplossingen die de interoperabiliteit van systemen verbetert: systemen moeten kunnen ‘praten’ met elkaar om informatie te kunnen uitwisselen. Alleen dan kunnen uw medewerkers altijd en overal over dezelfde actuele en volledige content beschikken. Bij Acanthis weten we hoe dat werkt. Acanthis doorbreekt de impasse van besluiteloosheid of beslissingen op basis van onvolledige of gedateerde informatie.

Product

DocBase

De meeste bedrijven zijn niet ingericht op verandering maar op stabiliteit. In de huidige steeds sneller veranderende economie is dat een risico. Snel zelf aanpassingen kunnen doen in systemen waar organisaties hun informatie in opslaan en beheren is daarbij cruciaal. Het DocBase platform is uitermate flexibel en volledig zelf aan te passen aan veranderende informatiebehoeften.

Met DocBase vindt u eenvoudig en snel uw digitaal opgeslagen documenten. Van scans tot Word documenten en e-mailberichten. Bijna alle formaten zijn mogelijk (ook film en geluid). Alles overzichtelijk gerubriceerd op een wijze zoals dat bij uw organisatie past. DocBase is een ideaal platform voor digitaal werken. Van digitale postkamer tot zaakgericht werken, van factuurafhandeling tot contractbeheer. Maar ook als CRM oplossing om uw klantcontacten te beheren. Meer dan 60.000 gebruikers vertrouwen op DocBase om hun belangrijke documenten te creëren, in samen te werken, te digitaliseren, te archiveren en te beheren.

Documenten registreren in DocBase, het document beheer systeem, is een fluitje van een cent. Één voor één registreren of meerdere tegelijk. Ook het vinden van informatie is eenvoudig. Binnen enkele seconden heeft u het juiste document gevonden. Het bewerken van documenten is door de integratie met MS Office gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De DocBase ribbon in MS Office geeft de actuele statusinformatie van documenten die u in bewerking heeft. Zo houdt u controle op uw documenten. U wordt actief ondersteund bij het afhandelen van taken. Onder andere door het ontvangen van herinneringen. Het document management systeem ondersteunt zo actief uw werkzaamheden.

Zo kunt u DocBase o.a. heel goed gebruiken voor:
- contractbeheer
- factuurbeheer
- digitale handtekeningen
- documentcreatie
- personeelsdossiers

Een documentbeheersysteem is als een emailoplossing. Alle andere applicaties kunnen er gebruik van maken. Dat vereist eenvoudige koppelmogelijkheden. Niet alleen met MS Office (standaardintegratie), maar ook met ERP/CRM/HRM of financiële pakketten. Met database views of de Connect module (webservices) is nagenoeg elke koppeling mogelijk en eenvoudig te realiseren.

De kracht van DocBase is naast flexibiliteit en snelle implementatie, de mogelijkheid om het document management systeem goed zelf te beheren. Bij veel oplossingen heeft u als klant bij een wijziging in het document beheer systeem een consultant nodig. Bij ons hoeft dat niet. U kunt zelf documenttypes, kenmerken, werkstroomprocessen, autorisatieprofielen aanmaken en beheren. Dat levert tijdwinst op en scheelt kosten.

DocBase toont gebruikersafhankelijke informatie waarbij per persoon toegangsrechten aangepast kunnen worden in het document beheer systeem. Zo krijg je als gebruiker alleen relevante informatie getoond op een gestructureerde en slimme wijze.

DocBase is een enterprise content management (ECM) platform. Het was het eerste volledig webbased product op de Nederlandse markt. ECM software regelt dat papieren documenten en elektronische bestanden op een georganiseerde (lees: gestructureerde) manier worden opgeslagen om gegevens op een veilige wijze te kunnen beheren. In ons platform onderkennen we drie varianten te weten DocBase Find, DocBase Connect en DocBase Certified. Meer informatie over deze drie varianten is te vinden als u doorklikt op onderstaande link naar de website van Acanthis.

www.acanthis.com/document-management-systeem

Contact

Kade 60a
3371 EP Hardinxveld-Giessendam
0184 677511

Opgericht in 2002
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Document Management

Sectoren

  • Groothandel
  • Onderwijs
  • Overheid (decentraal)
  • Productie
  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland