Terug

AdvocaatCentraal

De lange termijn missie van AdvocaatCentraal is de volgende: “AdvocaatCentraal biedt innovatieve softwarediensten aan, met een groot gebruikersgemak, die leiden tot eenvoudigere en goedkopere processen en die voor onze klanten een concurrentieverbetering tot gevolg hebben”.

Wij doen dit door gebruik te maken van bewezen oplossingen van onszelf en andere toonaangevende softwareleveranciers.

AdvocaatCentraal denkt dit te bereiken door levering van betaalbare en schaalbare softwarediensten middels het SaaS-model. Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en maken graag gebruik van de nieuwste producten.

Producten

AdvocaatCentraal Dossierbeheer

Tijdschrijven, factureren en documentmanagement. Dit is de kern van de AdvocaatCentraal totaaloplossing.

www.advocaatcentraal.nl/product

AdvocaatCentraal Office

AdvocaatCentraal werkt samen met Zarafa, een zakelijke online mailoplossing waarmee uw e-mail, agenda, contactpersonen en taken overal en synchroon beschikbaar zijn. U kunt uw e-mails in de dossiers in AdvocaatCentraal opslaan/slepen. Zo staan uw mails bij alle andere documenten in het dossier en dat maakt het dossier compleet. De contactpersonen die u in AdvocaatCentraal hebt ingevoerd, worden automatisch in Zarafa gezet. Omdat Zarafa ook op uw smartphone werkt, ziet u uw e-mails en relaties automatisch op uw smartphone. Windows gebruikers kunnen met Outlook blijven werken en Zarafa werkt ook op Apple computers.

www.advocaatcentraal.nl/product

AdvocaatCentraal Boekhouden (Twinfield)

Een groot aantal advocatenkantoren en hun accountants werken met Twinfield, het grootste online boekhoudsysteem. De koppeling tussen AdvocaatCentraal en Twinfield biedt veel voordeel. Zo worden alle debiteurengegevens en declaraties door AdvocaatCentraal automatisch overgebracht naar de Twinfield boekhouding. Dankzij de koppeling met de bank worden betalingen en ontvangsten automatisch in Twinfield geboekt. Zodra de cliënten hun betaling hebben gedaan, ontvangt AdvocaatCentraal automatisch bericht van Twinfield dat de betaling binnen is. De verschotten die u in AdvocaatCentraal boekt komen automatisch in Twinfield als inkoop te staan.

www.advocaatcentraal.nl/product

Contact

Zonnebaan 18
3542 ED Utrecht
035 5435566

Opgericht in 2005
FTE: 6 tot 10

Type software

  • Accounting & Finance
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sector

  • Legal

Gevestigd in

  • Nederland