Terug

Agri Information Partners

Agri Information Partners is dé IT-specialist voor veredelingsbedrijven, bedrijven in de agri & foodsector en certificeringsbedrijven. We helpen hen om kernprocessen efficiënter, eenvoudiger en slimmer in te richten.

Dat doen we met informatiesystemen en mobiele dataregistratie. Hiermee is het mogelijk om observaties op locatie of in het veld vast te leggen en zonder tussenstap te verwerken.

Producten

Mercado

Mercado ondersteunt veredelingsbedrijven en productiebedrijven in marketing en productmanagement. De software geeft inzicht in marktonwikkellingen, productpositionering en veel meer.

www.mercado-varieties.com/

E-Brida

E-Brida is een geavanceerde database met uitgebreide mogelijkheden om (mobiel) data te registreren en te analyseren. De software is ontwikkeld op basis van ervaring in en wensen uit de zaad- en veredelingssector.

www.agripartner.nl/producten/veredelingssoftwareebrida.aspx

OutSite

OutSite maakt het mogelijk om met een PDA observaties digitaal vast te leggen. Ideaal voor veredelaars die efficiënter willen scoren.Maar ook voor certificeerders die nauwkeurig hun waarnemingen willen vastleggen tijdens een audit.

OutSite werkt offline. U hoeft dus geen internetverbindingte hebben om uw waarnemingen op te slaan. Uw data zijn via een USB-kabeleenvoudig te exporteren naar uw bestaande back-officesysteem, database of naar E-Brida van Agri Information Partners.

www.agripartner.nl/producten/registratiesoftwareoutsite.aspx

Contact

Agro Business Park 67
6708 PV Wageningen
0317 471300

Opgericht in 1997
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Agri & Food

Gevestigd in

  • Nederland