Terug

Anago

Anago is opgericht in 1999 toen twee management consultants zich afvroegen wat de oorzaak was van het grote gat dat bestond tussen de spreadsheet- en office-achtige applicaties aan de ‘business’ zijde van de organisatie en de maatwerksystemen en pakketten aan de IT zijde van de organisatie. Maatwerksystemen zijn te kostbaar, hebben een lange implementatietijd en zijn inflexibel; pakketten daarentegen sluiten niet goed aan bij de wensen van de ‘business’.

Zij ontwikkelden Anago Assemble, de oplossing voor dit probleem: doordat applicaties gebouwd worden met bouwblokken in plaats van traditioneel programmeren worden in zeer korte tijd solide systemen op maat gebouwd met de snelheid en flexibiliteit van spreadsheets

Anago heeft een technologie ontwikkeld in de vorm van een softwareplatform waarmee business spreadsheets voor bedrijfskritische behoeften snel en nauwkeurig kunnen worden omgezet naar robuuste business applicaties.

Anago consultants vervangen uw kritische spreadsheets met een volwaardige bedrijfsapplicatie zonder programmeren. De webbased omgeving is gebaseerd op een krachtige databasetechnologie waarin standaard autorisatie, multi-user en logging zijn geïntegreerd. Anago heeft zich in het afgelopen decennium ontwikkeld tot een leidende leverancier in dit marktsegment.

Product

Anago

Anago creëert slimme planningsoplossingen die passen bij de organisatie. Een projectorganisatie vraagt een ander type sturing dan administratieve verwerking. Een call center is weer anders dan een professional services organisatie. De planningexperts van Anago modelleren iedere situatie snel en passend op het proces. De templates en het unieke Anago platform zorgen voor een robuuste planningsoplossing.

Anago heeft de look and feel van Excel. De gegevens worden gepresenteerd in tabellen en grafieken. De invoer van gegevens gaat net zoals in Excel met behulp van tabellen. Excel gebruikers kunnen direct aan de slag binnen Anago. Elke tabel of grafiek kan direct naar Excel worden gekopieerd en worden aangepast.

Anago is eenvoudig in gebruik, maar ondersteunt zeer geavanceerde en complexe situaties. Planningsoplossingen met volautomatische planningen, statistische forecasting en simulaties zijn mogelijk. Anago is in staat om te koppelen om alle omringende systemen.

Anago applicaties zijn 100% browser gebaseerd. Er zijn geen plugins of andere componenten voor nodig. De applicatie is benaderbaar vanuit elke werkplek met internetverbinding en indien zo ingesteld vanuit elke plek ter wereld. Anago Project Portfolio Management kan worden gehost als cloudapplicatie, maar ook volledig intern op de eigen infrastructuur draaien.

Contact

Magistratenlaan 176
5223 MA Den Bosch
088 9900800

Opgericht in 1999
FTE: 11 tot 20

Ranking

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Planning

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland