Terug

Archie

Sinds 1985 produceert Archie Europe de sales- en marketingsoftware Archie. Naast generieke applicaties levert het bedrijf voor een aantal verticale markten ook branchegerichte oplossingen. De systemen van Archie ondersteunen en structureren relatiebeheer op zowel operationeel als strategisch niveau. Voor bedrijven met een intensief persoonlijk klant- en relatiecontact is Archie bij uitstek geschikt. Archie biedt de mogelijkheid om informatie bij een relatie te ordenen, dwarsverbanden te leggen tussen personen, bedrijven en projecten en beïnvloeders van koopbeslissingen in kaart te brengen. De gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt zowel door gebruikers als managers hoog gewaardeerd.

Producten

Archie CRM

Archie CRM biedt een alternatief op grote gevestigde CRM partijen als Microsoft, SAP en Salesforce. Het systeem voegt zich naar de organisatie, ondersteunt op alle fronten het klantcontact en motiveert medewerkers tot initiatief en pro-actief gedrag. Het is ontworpen voor werkgroepen van 10 tot 300 werknemers. Praktische analyses en dashboards geven zicht op de realisatie van doelstellingen. Het integreert met de producten van Microsoft en koppelt makkelijk met Back Office systemen.

De kern van de Archie CRM-oplossing stimuleert het delen van kennis. De eindgebruikers hebben een helicopterview op de meest actuele gegevens via PC, tablet of smartphone. Opvolging van activiteiten en kansen wordt tot in de puntjes ondersteund. Registratie en invoer gaat spelenderwijs en veelal automatisch. Effectieve communicatie met de juiste relaties is een logisch gevolg.

www.archie.nl/nl/producten/archie

Relatiebeheer voor non-profit

Marktwerking, privatisering, verzelfstandiging en het wegvallen van subsidiestromen zorgen voor een ongekende dynamiek in de non-profit sector. Organisaties zoeken naar andere vormen om financiële stromen binnen te krijgen. Het te gelde maken van aanwezige kennis binnen de organisatie, het werken aan reputatie en relevantie is een dagelijkse zorg.

Het in kaart brengen van relatieverbanden en een gestructureerde benadering van personen en groepen is nodig om nieuwe doelstellingen te bereiken. Vaak ontbreekt het juiste gereedschap en is de kennis in de organisatie versnipperd.

De Archie 'non-profit' CRM software is ontworpen om deze zaken aan te pakken en wordt toegepast bij overheid, stichtingen, belangen- en brancheverenigingen, charitatieve instellingen en kennisinstituten.

www.archie.nl/nl/producten/archie-non-profit

Contact

Gorslaan 10
1441 RG Purmerend
0299 411800

Opgericht in 1985
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • België
  • Nederland