Terug

Axxerion

Axxerion is één van de grootste spelers op het gebied van cloud software voor Facility Management en Property Management, met vele honderden klanten en honderdduizenden geregistreerde eindgebruikers. De producten van Axxerion worden gebruikt voor het optimaliseren van de processen in de functionele gebieden facility management, asset- en onderhoudsmanagement, property management en contractbeheer. De software van Axxerion is gebouwd als een schaalbaar multi-tenant SaaS platform, inclusief de benodigde beveiliging en certificaten. De software biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten, waar in verschillende sectoren gebruik van wordt gemaakt. Axxerion heeft een aantrekkelijk en flexibel prijsmodel (pay-per-use) waarbij klanten eenvoudig modules kunnen toevoegen of uitzetten, waardoor de software geschikt is voor zowel kleine als grote organisaties.Producten

Facility Management & IT Software (FMIS en ITSM)

Axxerion biedt een volledig geïntegreerd en webbased Facility Management Informatie Systeem (FMIS). U hoeft voor ons FMIS geen software te installeren, het systeem werkt via internet. Hierdoor werkt u snel en gemakkelijk samen met uw medewerkers, partners, klanten en leveranciers.

Onze Facility Management Software (FM Software) is sterk gericht op workflows. Dat zorgt ervoor dat uw processen rondom bijvoorbeeld meldingen, bestellingen en facturatie op een consistente manier worden afgehandeld. Ook kunt u met behulp van ons FMIS per proces controleren of er aan de service level agreements (SLA) voldaan is.

Met ons FMIS kunt u facility management op een moderne en professionele manier binnen uw bedrijfsvoering integreren. Dankzij de online rapportagemogelijkheden en dashboards brengt u bovendien op elk gewenst moment de kosten en het gebruik van uw bedrijfsmiddelen in beeld. Kortom: de FM Software (en daarmee het FMIS) van Axxerion geeft u meer overzicht en inzicht, waar en wanneer het ú uitkomt.

Axxerion biedt tevens speciale software voor het stroomlijnen van uw IT Service Management (ITSM). Onze software zorgt direct voor meer inzicht in uw IT-assets en IT-infrastructuur en maakt het mogelijk om uw IT-beleid adequaat bij te sturen. Kwaliteit verbeteren of kosten beheersen? De ITSM software van Axxerion helpt u hierbij.

www.axxerion.com/en/products/iwms/

Bedrijfssoftware

Axxerion biedt geïntegreerde bedrijfssoftware voor zowel kleine als grote organisaties. In tegenstelling tot traditionele ERP-systemen is Axxerion snel en voordelig te implementeren. U heeft alleen een web browser nodig en betaalt per gebruiker.

Met Axxerion kunt u alle aspecten van uw bedrijfsvoering op een professionele manier automatiseren en heeft u direct inzicht in kosten en inzet van uw mensen en bedrijfsmiddelen. Met de geïntegreerde workflow management module kunt u processen op een gestructureerde manier laten verlopen.

Taken worden automatisch toegewezen en u kunt analyses maken over het verloop van een proces. Uw werkprocessen verlopen efficiënter en uw dienstverlening wordt hiermee verbeterd. Met Axxerion kunt u snel en zonder programmeren uw workflows definiëren en wijzigen.

www.axxerion.com/nl/producten/bedrijfssoftware/

Vastgoedsoftware

Axxerion biedt een zeer uitgebreide, gebruikersvriendelijke omgeving voor uw vastgoedbeheer, van kantoorgebouwen tot parkeergarages, van buurthuizen tot sporthallen, van winkelcentra tot woningen.

Alle relevante processen zoals planning, beheer, onderhoud, energiebeheer, facturatie tot aan de complete boekhouding worden ondersteund. U kunt informatie over huurders, eigenaren, leveranciers, gebouwen en huurcontracten online beheren en bekijken. Vooral het proces rondom (het financieel afhandelen van) de servicekosten luistert nauw en wordt op unieke wijze gestroomlijnd in onze software.

Axxerion helpt u om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en uw service te verbeteren via workflows, rapportages en dashboards.

www.axxerion.com/nl/producten/vastgoedsoftware/

Contact

Ressenerbroek 26b
6666 MR Heteren
026 4742420

Opgericht in 2004
FTE: 51 tot 100

Type software

 • Accounting & Finance
 • Customer Relationship Management (CRM)
 • Document Management
 • Facility Management (FM)
 • Human Resource Management (HRM)
 • Planning
 • Procurement
 • Project Management (PM)
 • Warehouse Management (WMS)

Sectoren

 • Overheid (decentraal)
 • Vastgoed
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg

Gevestigd in

 • Duitsland
 • Nederland
 • Polen
 • Rusland