Terug

Bitcare

Bitcare is een jonge ambitieuze organisatie die een volledig online geïntegreerd product maakt voor de kinderopvang in Nederland en België. Met Bitcare beschikt de kinderopvang over de nieuwste generatie software waarbij het ook mogelijk is om de personeels administratie te voeren. Met Bitcare en Bitcare Personeel beschikt de kinderopvang over dé totaaloplossing voor het management, (pedagogisch) medewerkers en ouders. Bitcare verbetert de samenwerking en communicatie met alle betrokkenen door het bieden van een online product dat altijd en overal beschikbaar is. Bitcare is eenvoudig in gebruik en werkt tijd- en kostenbesparend.

Product

Bitcare

Bitcare biedt innovatieve digitale oplossingen voor kinderopvang, bso en gastouders.

Gastouders: Jij als gastouder wil de vraagouders optimaal op de hoogte kunnen houden van de voortgang van hun kind. Met Bitcare kan dit op een simpele, snelle en leuke manier. Daarnaast kan je met Bitcare de kinderen eenvoudig plannen en de uren registreren. Alle gegevens worden veilig en centraal opgeslagen.

Kinderdagverblijven: Bitcare bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een app voor op de iPad die het papierwerk op de groep vervangt, zoals de mappen met kindgegevens, aanwezigheidslijsten en de dagboekjes van de kinderen. Het tweede deel bestaat uit een beveiligde login op de website, waarmee administratieve taken uit handen worden genomen, zoals contractbeheer, het plannen van medewerkers en kinderen en factureren. Hierdoor heeft u een voordelige totaaloplossing, waarmee u op een eenvoudige manier uw administratie kan bijhouden en ouders transparantie kan bieden.

Kinderopvangorganisaties en BSO: Een kinderopvangorganisatie heeft meer dan 4 locaties. Voor het efficient leveren van hoge kwaliteit in de kinderopvang is goede informatieuitwisseling tussen het hoofdkantoor en de verschillende kinderopvanglocaties en een goed inzicht in de geleverde prestaties op deze locaties van groot belang. Hierdoor kan de organisatie beter gemanaged worden. Met Bitcare krijgt het hoofdkantoor makkelijk inzicht in de verschillende locaties. Daarnaast zijn er vele andere voordelen, zoals optimale oudercommunicatie en automatische facturering. Ook is de planning met Bitcare eenvoudig en belangrijke informatie is direct op de werkvloer beschikbaar.

www.bitcare.com/

Contact

Elektronicaweg 35
2628 XG Delft
085 4015151

Opgericht in 2011
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Kennis & Communicatie
  • Planning

Sector

  • Kinderopvang

Gevestigd in

  • Nederland