Terug

Blue Billywig

Blue Billywig is in 2006 opgericht vanuit de gedachte dat het gehele videopublicatieproces veel makkelijker en beter zou moeten kunnen. Videogebruik op websites was toen verre van standaard en veel te vaak van matige kwaliteit.

In de daaropvolgende jaren is Blue Billywig uitgegroeid tot voorloper op het gebied van video oplossingen. We onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van ons Video Management Systeem en onze Video Ad Services, maar ook door de ruime ervaring van ons team en de persoonlijke benadering van onze service.

Onze bedrijfscultuur is sinds de oprichting bewust onveranderd gebleven: ambitieus en professioneel maar ook gezellig en flexibel. Onze klanten roemen ons júist om deze eigenschappen; we worden erkend als dé specialist op het gebied van video oplossingen en gezien als een club van gedreven en gezellige mensen die alles weten van video, maar breder kunnen denken dat sec dát.

Producten

Online Video Platform

Uw besluit om video in te zetten als strategisch hulpmiddel om uw communicatiedoelstellingen te bereiken, stelt u voor nieuwe uitdagingen. Blue Billywig helpt u graag deze uitdagingen aan te gaan en biedt u een complete oplossing om het maximale uit uw videomateriaal te halen. Voor nu én voor de toekomst. Kernwoorden van ons Online Video Platform: gebruiksvriendelijk, flexibel en compleet. De cyclus 'Beheren - Publiceren - Converteren - Analyseren' maakt het Blue Billywig Video Management Systeem uniek en creëert een compleet en professioneel platform waarmee u uw boodschap via elk kanaal en apparaat kan verspreiden. Eigenlijk net zo eenvoudig als het invoegen van tekst of foto's.

www.bluebillywig.com/nl/online-video-platform

Interactive Video Platform

Online video heeft de afgelopen jaren een enorme spurt genomen en heeft zich bewezen als effectief marketingmiddel. Om nog meer uit uw video-inzet te halen, heeft Blue Billywig het zogenaamde `Timeline Management’ ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om zelf interactieve elementen aan uw video’s toe te voegen.

Het is een tijdslijn binnen de video waar events aan kunnen worden gekoppeld om zelf je video interactief te maken. Simpel gezegd is een interactieve video een video met daarin klikbare buttons en/of gebieden voor meer informatie, hoofdstukken, playeracties, video-in-video, formulieren en navigatie.

www.bluebillywig.com/nl/interactieve-video/

Video Advertising Services

'Video Advertising Services' stelt organisaties perfect in staat om op een krachtige en effectieve manier echt het allerbeste uit video advertenties te halen. Het behelst innovatieve advertentieformaten die door de creatieve inzet ervan, bewezen hebben (hogere) inkomsten uit ongebruikelijke advertentieposities te kunnen genereren. Blue Billywig's Video Advertising Services biedt magazine- en krantenuitgevers, videokanalen en overige publishers een nieuwe bron van inkomsten zonder dat deze de 'traditionele' inkomsten in de weg staan.

www.bluebillywig.com/nl/video-monetisation/

Contact

Catharina van Renneslaan 20
1217 CX Hilversum
035 8200280

Opgericht in 2006
FTE: 21 tot 50

Ranking

Type software

  • Content Management (CMS)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland
  • Zweden