Terug

Blue10

Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van administratieve processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw organisatie. Dat maakt Blue10 jouw ideale assistent op de financiële administratie.

Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen kunnen bovendien eenvoudig rondgestuurd worden in de organisatie voor de gewenste goedkeuring en zijn in het digitale archief snel en eenvoudig terug te vinden. Met Blue10 heb je altijd en overal inzicht in jouw administratie.

De belangrijkste voordelen van Blue10:  

  • Eenvoudig boeken, goedkeuren en terugzoeken van facturen;
  • Zelflerende documentherkenning
  • transparant prijsmodel; maandabonnement inclusief implementatie, support en onbeperkt aantal administraties en gebruikers.

Producten

Blue10 – Scan & Herken

voor accountants, administratiekantoren en MKB bedrijven die snel en eenvoudig facturen willen boeken in de administratie.

www.dutchsoftware.nl/go/blue10

Blue10 – MKB

Voor organisaties die naast Scan & Herken ook gebruik willen maken van het digitaal rondsturen en goedkeuren van facturen.

www.dutchsoftware.nl/go/blue10

Blue10 – Enterprise

Voor organisaties die naast Scan & Herken en het digitaal rondsturen en goedkeuren van facturen ook hun interne processen verder willen optimaliseren.

www.dutchsoftware.nl/go/blue10

Contact

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag
088 2583100

Opgericht in 2008
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Accounting & Finance

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland