Terug

BMA

BMA (Buro Medische Automatisering) is marktleider in Nederland en België op het gebied van integrale IT oplossingen voor de obstetrie. Elke dag gebruiken meer dan 200 ziekenhuizen in de Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Indonesië onze Mosos producten en diensten. BMA is tevens de officiële distributeur van de STAN® monitoren van Neoventa (Zweden).

Producten

Mosos

Mosos – Meer inzicht: betere zorg voor moeder en kind

De Mosos programma’s worden continu ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor kunnen wij adequaat reageren op veranderingen in de verloskundige zorg. De Mosos programma’s zijn modulair opgebouwd; door gebruik te maken van één centrale database ontstaat er een geïntegreerd dossier voor de Verloskunde.

www.bma-mosos.com/product/mosos/

STAN®

STAN is de afkorting van ST-analyse. De STAN® S31-monitor van de Zweedse firma Neoventa analyseert het ST-segment van het foetale ECG in real-time. Deze ST-analyse van STAN geeft een duidelijk en betrouwbaar beeld over een al dan niet bestaand zuurstoftekort van de ongeboren baby. STAN stelt de gebruiker in staat om vroegtijdig in te grijpen als de baby in nood verkeert, en helpt daarnaast onnodige sectio’s of kunstverlossingen te vermijden.

www.bma-mosos.com/product/stan/

Contact

De Molen 1
3994 DA Houten
030 6665021

Opgericht in 1985
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Document Management

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • België
  • Frankrijk
  • Nederland