Terug

Brein (Visma Roxit)

Brein, opgericht in 1997 en gevestigd te Haaksbergen, is een softwareontwikkelaar en ICT-dienstverlener die zowel aan overheid, bedrijfsleven als aan maatschappelijke organisaties producten en diensten levert op het gebied van o.a. zaak-, content-, document-, record- en workflowmanagement.

Op basis van onze standaardproducten implementeren wij op maat gesneden oplossingen op het vlak van e-dienstverlening en procesverbetering. Bovendien verlenen wij de noodzakelijke diensten ter ondersteuning van het gebruik van die oplossingen.

Bij de ontwikkeling van onze producten passen wij de modernste technieken toe en sluiten wij aan op defacto standaarden, zowel technisch als functioneel. Onze oplossingen zijn daarom niet alleen toekomstvast maar kunnen wij ook aansluiten op systemen van derden. Wij werken daarom graag samen met bedrijven die producten en diensten leveren die aanvullend zijn op de onze. Zo proberen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo breed mogelijk te ondersteunen.

Brein heeft jarenlange ervaring met het implementeren van front- en midoffice systemen bij lokale overheden.

Contact

Hassinkborgh 10
7483 CT Haaksbergen
053 5741686

Opgericht in 1997
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Content Management (CMS)
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Overheid (decentraal)

Gevestigd in

  • Nederland