Terug

Bynder

bynder amsterdam

Bynder is de marktleider op het gebied van digitaal activabeheer (DAM Software) en biedt de meest krachtige en schaalbare SaaS-oplossing voor merkbeheer. En dan in het geheel vanuit Nederlandse Bodem. Concreet moet je bij Digital Asset Management software denken aan technologie die grote bedrijven verder helpt met media en bestandsbeheer.

De populariteit van Bynder

Bynder wordt erkend voor zijn intuïtieve gebruikerservaring en helpt meer dan 500.000 merkmanagers bij 1500 organisaties, waaronder grote bedrijven als Spotify, Puma en Icelandair. De hulp vindt plaats door het creëren, delen en organiseren van de digitale inhoud van deze bedrijven in de cloud.

Bynder werd opgericht in 2013 en is sindsdien gegroeid tot meer dan 350 werknemers in zeven kantoren over de hele wereld, waaronder het hoofdkantoor in Nederland (Bynder Amsterdam) , de VS, Spanje, Engeland en de VAE.

Bynder als zakelijke software

Overweeg je als bedrijf gebruik te maken van Bynder dan kan je bij Zakelijkesoftware.com een goede review lezen over Bynder Digital Asset Management. Samenvattend is Bynder een ideale oplossing voor grote organisaties en organisaties die veel werken met beeldmateriaal. ( Bijvoorbeeld bedrijven die veel actief zijn met video en rich media ).

Product

Bynder

Ontdek waarom jouw merk een Brand Portal nodig heeft. Deze zeven naadloos geïntegreerde modules maken je marketing efficiënter:

- Digital Asset Management: nooit meer zoeken naar media. De Bynder beeldbank module is de perfecte oplossing voor het beheren en delen van al je media. Onze slimme zoekfuncties zorgen ervoor dat je nooit meer kostbare tijd verliest aan het zoeken naar media. Stuur media met één klik naar collega’s, partners en externe partijen.

- Marketing Projectmanagement: samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk. Bynder’s Marketing Projectmanagement zorgt ervoor dat je efficiënter samenwerkt met collega’s en externe partijen. Communicatie verloopt snel en eenvoudig binnen Bynder. Ellenlange mailconversaties over de goedkeuring van media behoren voorgoed tot het verleden.

- Brand Identity Guidelines: de merkidentiteit altijd bij de hand. Consistentie is de sleutel tot een sterk merk. Maak je huisstijl richtlijnen en merkelementen eenvoudig beschikbaar voor collega’s en externe partijen. Zo hebben de betrokken partijen altijd alle merkelementen tot hun beschikking. De Brand Identity Guidelines module maakt het communiceren van je merkidentiteit gemakkelijk.

- Web-to-Print: nieuwe media creëren in no-time. Automatiseer de creatie van nieuwe media. Pas het ontwerp aan in je webbrowser en stuur het met één klik naar de drukker. Huur niet langer ontwerpers in voor het maken van visitekaartjes, nieuwsbrieven, advertenties of banners. Bynder’s Web-to-Print module vermindert de kosten en de time-to-market van nieuwe media.

- Brand Store: rust je team eenvoudig uit met nieuwe promotieartikelen. Net zo simpel als online shoppen. De Bynder Brand Store biedt je medewerkers één centraal platform voor het bestellen van promotieartikelen. Pas de promotieartikelen aan in je webbrowser en verstuur de order met één klik naar de leverancier.

- Productinformatie Management: verbindt productinformatie en media. Verbeter de productcommunicatie met Bynder’s PIM module. De PIM module verbindt productinformatie en media, zodat je altijd een compleet beeld van het product hebt. Door PIM wordt de publicatie van productinformatie via alle kanalen volledig geautomatiseerd.

- Native Apps: upgrade je sales team. De Bynder App Suite bestaat uit een verzameling native apps waar geen sales team zonder kan. Stuur je sales team goed voorbereid op pad met alle relevante productinformatie en media bij de hand. Bereik prospects en klanten op een directe en innovatieve manier met apps die volledig zijn aangepast aan je merk.

zakelijkesoftware.com/sv/bynder/

Contact

Max Euweplein 46
1017 MB Amsterdam
020 8203740

Opgericht in 2013
FTE: 101 tot 500

VC's

Type software

  • Content Management (CMS)
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland
  • Spanje
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Verenigde Staten