Terug

Carerix

Carerix is leverancier van recruitment- en detacheringoplossingen die corporate recruiters en intermediairs faciliteren om te komen tot de beste match. De oplossingen worden in de vorm van een SaaS-model gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix is opgericht in 2004 en telt op dit moment meer dan 70 medewerkers en meer dan 720 klanten waaronder (werkmaatschappijen van) Randstad, USG, Adecco, DPA, Manpower en gespecialiseerde intermediairs in ICT, oil & gas, finance en service-industrie. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreid over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners. Naast de hoofdvestiging op het Cornerstone Business park Rotterdam The Hague Airport, heeft Carerix ook een ontwikkellocatie in Kiev.

Producten

Carerix Starter editie

Als personeelsbemiddelaar heeft u niet alleen de relatie met uw opdrachtgevers hoog in het vaandel staan. Even belangrijk is de relatie met uw (potentiele) kandidaten of freelancer.
Software die speciaal hiervoor is ontwikkeld maakt uw werk niet alleen efficiënter, maar verhoogt ook de kwaliteit van uw dienstverlening richting zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Bent u net gestart met uw recruitment activiteiten en wilt u dit gelijk goed en gestructureerd aanpakken? Dan zoekt u natuurlijk een compleet recruitment systeem, maar dan zonder complexe en langdurige implementatie. Eenvoudige en bewezen inrichting zonder complexe instellijsten, configuraties en workflows.

Groeit uw organisatie en daarmee uw behoefte? Carerix groeit met u mee. De Carerix Starter editie is gemakkelijk om te zetten naar een uitgebreidere editie.

www.carerix.com/software/starter-editie/algemene-informatie-starter-editie/

Carerix Werving & Selectie editie

Carerix Werving & Selectie software is ontwikkeld voor commerciële bemiddelaars (werving & selectie, detachering en uitzenden). Naast gebruiksgemak bevat Carerix Software krachtige functionaliteiten die bijdragen aan de optimalisering van uw bedrijfsvoering.

Met de Carerix Werving en Selectie editie heeft u alle procedures in één oogopslag in beeld en houdt u eenvoudig zicht op alle commerciële activiteiten binnen uw organisatie.

Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen is niet alleen efficiënt, maar realiseert ook snelheid en continuïteit binnen uw Werving en Selectie organisatie.

www.carerix.com/software/werving-en-selectie-editie/algemene-informatie-werving-en-selectie-editie/

Carerix Detachering editie

Carerix Werving & Selectie én detacheringssoftware is ontwikkeld voor commerciële bemiddelaars (werving & selectie, detachering en uitzenden). Naast gebruiksgemak bevat Carerix Software krachtige functionaliteiten die bijdragen aan de optimalisering van uw bedrijfsvoering.

Vanuit één systeem werven, selecteren en plaatsen; maar ook contracten genereren, urenregistraties verzorgen en het facturatieproces aansturen. Dat kan allemaal met de Detachering Editie van Carerix detachering software.

Een vlotte plaatsing maar ook een goed georganiseerd vervolg. Snelheid, continuïteit en efficiëntie in je werkproces.

www.carerix.com/software/detachering-editie/algemene-informatie-detachering-editie/

Carerix Corporate editie

Werk als een professionele intermediair en verhoog uw service richting management en medewerkers. Biedt een optimale candidate experience in het recruitmentproces van de nieuwe medewerkers met de Carerix Corporate editie.

Een goed ingericht proces zorgt ervoor dat de screening, sollicitatiegesprekken en -afhandeling verlopen in het tempo wat overeenkomt met de verwachtingen. Houd grip op uw processen en rapporteer over de KPI’s.

www.carerix.com/software/corporate-editie/algemene-informatie-corporate-editie/

CxJobPortal

Carerix biedt eenvoudige vacature websites volledig gekoppeld aan het Carerix platform. Deze kunnen zelfstandig worden gebruikt of “gebrand” in uw huisstijl zodat de vacature pagina kan worden aangeroepen binnen uw bestaande website. Doordat deze vacature pagina is gekoppeld met Carerix zijn uw vacatures automatisch zichtbaar op de website van CxJobPortal.

Daarnaast is het tevens mogelijk één of meerdere van de Carerix portals (zoals de CxProfessionalPortal, CxClientPortal, Supplier-Portal, CxRPO-Portal, CxCorporateHRportal) toe te voegen aan de vacature website CxJobPortal. Hierdoor zijn ook de andere portalen automatisch “gebrand” in uw huisstijl. Alle bezoekers aan uw website hebben dan hun eigen ingang vanuit één website. Wel zo professioneel.

Carerix biedt met CxJobPortal een kant en klaar ingericht framework waarin u simpel uw teksten en afbeeldingen kunt toevoegen via het content management systeem van WordPress; wereldwijd het meest gebruikte CMS.

www.carerix.com/product/cxjobportal/

Contact

Rotterdam Airportplein 28
3045 AP Rotterdam
085 7430450

Opgericht in 2003
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Human Resource Management (HRM)

Sectoren

  • Niet-sectorspecifiek
  • Staffing

Gevestigd in

  • Nederland
  • Oekraïne