Terug

Cash Software

Wij bieden complete administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. Onze modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf.

Producten

Boekhouden

Boekhouden is de basis van elke administratie. Omdat uw bedrijf groeit, wordt uw boekhouding en het overzicht steeds belangrijker. Met ons online boekhoudpakket kunt u op elk gewenst moment uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan de modules: Facturering, CRM, Projecten en Handel.
Zo betaalt u altijd alleen voor de modules die u nodig heeft en werkt u volledig geïntegreerd vanuit één online pakket.

www.cash.nl/producten/boekhouding/cash-financieel/

Factureren

Door slechts een paar basisgegevens in te vullen, maakt CASH de complete factuur van geleverde goederen of diensten en boekt deze door in de boekhouding. Bepaal zelf de opmaak van de factuur door te kiezen uit één van de voorbeelden of door deze zelf samen te stellen. De verzending kan per post of per e-mail. CASH Facturering is ook voor de facturering van terugkerende posten, zoals abonnementen of verhuur; per maand, kwartaal of jaar. Met een simpele druk op de knop stelt u dit gemakkelijk in.

www.cash.nl/producten/overig-financieel/cash-facturering/

Consolidatie

Heeft u te maken met holding-/dochterverhoudingen en wilt u de gegevens van meerdere CASH-administraties samenvoegen tot één overzicht? Dan bespaart u veel tijd met de module CASH Consolidatie. Het is daarmee niet meer nodig de verschillende administraties fysiek samen te voegen tot één grote administratie.

www.cash.nl/producten/overig-financieel/cash-consolidatie/

Urenregistratie

Altijd inzicht in de uren en kosten die worden besteed aan klanten of projecten.
Overzicht in onderhanden werk en historie per project of medewerker. Met factuurfunctie voor verzending per e-mail of per post en automatische doorboeking naar de boekhouding. Met mogelijkheid voor voorschot- of termijnfacturen. Kosten kunnen direct vanuit een inkoopfactuur op het project worden geboekt, of worden toegevoegd in de vorm van reis- of kilometerkosten.

www.cash.nl/producten/overig-financieel/cash-projecten/

Productie

CASH Productie is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die klantordergericht produceren en ook halffabricaten en eindproducten op voorraad houden. Voor bedrijven die flexibel willen zijn en daarbij een gestructureerde administratie willen bijhouden. CASH Productie werkt samen met CASH Handel en voegt daar een volledig productontwerp aan toe met: materialen, gereedschappen, bewerkingen, uitbestedingen en een gedetailleerde urenadministratie.

Door de ruime ervaring met de productiebedrijven en haar werkzaamheden, kan het instructietraject in een kort tijdsbestek goed worden doorlopen. Met de cliënt wordt dit van te voren afgestemd en ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. Tot grote tevredenheid van de gebruikers!
CASH Productie voorziet in de meest uiteenlopende werkwijzen en is parametergestuurd; uitsluitend de benodigde functies worden geactiveerd.

www.cash.nl/producten/logistiek/cash-productie/

Contact

Alexanderstraat 3
2514 JL Den Haag
070 3560570

Opgericht in 1984
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Accounting & Finance
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Groothandel
  • Niet-sectorspecifiek
  • Productie

Gevestigd in

  • Nederland