Terug

cegeka-dsa

Cegeka-dsa levert integrale software en services voor een vitale, transparante en efficiënte vastgoedmarkt. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat het mogelijk is organisaties ook in een veranderende omgeving sterker te maken, voor nu en later.

Met Dynamics Empire bieden wij een integrale oplossing om de bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen op het gebied van Wonen, Vastgoed en Financiën. De oplossing bestaat uit een ERP-kern en aanvullende integrale modules: Klantenservice, Ketensamenwerking, Mobility, BI en DMS. Daarnaast biedt de module Open de keuzevrijheid om modulaire oplossingen van derden te koppelen.

In het hart van onze oplossing bevindt zich Microsoft Dynamics NAV. Met dit systeem is Microsoft wereldwijd marktleider in ERP-oplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Met cegeka-dsa profiteert u van de allernieuwste Microsoft-technologieën, nu en in de toekomst. Cegeka-dsa verzorgt het gehele traject, van advies en implementatie tot en met beheer en onderhoud. Wij zijn adviseur, leverancier van licenties, implementatiepartner en serviceverlener. Bij cegeka-dsa heeft u dus maar met één organisatie te maken.

Producten

Dynamics Empire ERP

Dynamics Empire ERP is de kern van de oplossing en biedt op intuïtieve wijze geautomatiseerde ondersteuning voor de algemene bedrijfsprocessen van vastgoedorganisaties.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/erp/

Dynamics Empire Klantenservice

Klantenservice is de centrale functie binnen de organisatie voor het afhandelen van alle klantverzoeken via het Klant Contact Center (KCC) of klantportaal en wordt ondersteund met een kennisbank.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/klantenservice/

Dynamics Empire Ketensamenwerking

Ketensamenwerking stelt uw organisatie in staat om via portalen slimmer samen te werken met leveranciers in de keten.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/ketensamenwerking/

Dynamics Empire Mobility

Mobility omvat mobiele toepassingen zoals apps en een beveiligde webtoegang, waarmee de medewerkers van uw organisatie plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/mobility/

Dynamics Empire Business Intelligence (BI)

Business Intelligence (BI) stelt de organisatie in staat om op operationeel, tactisch en strategisch niveau over betrouwbare stuur- en verantwoordingsinformatie te beschikken.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/bi/

Dynamics Empire Document Management System (DMS)

Het Document Management Systeem (DMS) stelt u in staat om uw inkomende en uitgaande poststromen digitaal te verwerken en als een volledig geïntegreerd onderdeel van uw backofficeproces uit te voeren.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/dms/

Dynamics Empire Open

Dynamics Empire Open biedt u keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire oplossingen van andere leveranciers te integreren met de backofficeprocessen in Dynamics Empire.

www.cegeka-dsa.nl/dynamicsempire/open/

Contact

Bastion 4
3905 NJ Veenendaal
0318 410800

Opgericht in 1994
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sector

  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland