Terug

CenterOne Group

CenterOne Group ontwikkelt standaard software zoals Center1 CRM, WaterPro, ProcessPro en DronePoint. Wij helpen klanten door optimaal gebruik te maken van onze software oplossingen en branchekennis bij het uitvoeren van kerntaken. Samen met onze klanten creeren wij oplossingen die passen in een klantgerichte en transparante marktbenadering.

Producten

WaterPro 2.0

De oplossing voor modern waterbeheer, vergunningverlening, handhaving en toezicht!

WaterPro 2.0 is geheel vernieuwd in samenwerking met waterschappen voor efficiƫnt en doelgericht ondersteunen van vergunningverlening, handhaving en toezicht.

www.centerone.nl/oplossingen/waterpro/

Center1 CRM

Center1 CRM is de complete oplossing voor het optimaliseren van het relatiebeheer voor het MKB, maatschappelijke organisaties en lokale overheden!

www.centerone.nl/oplossingen/center1-crm/

ProcessPro

ProcessPro is de moderne oplossing voor vergunningverlening, handhaving en toezicht!

www.centerone.nl/oplossingen/processpro/

Waterschouw 3.0

Waterschouw 3.0 is de complete oplossing voor het verwerken van schouwdata, afkomstig van verschillende bronnen (schouwApps, drones of satellieten), in de waterschouw applicatie.

www.centerone.nl/oplossingen/waterschouw-3-0/

Digikoppeling

Overheidsorganisaties werken continu aan betere dienstverlening aan burgers en bedrijven. Daarom werken ze nauwer met elkaar samen en wisselen ze onderling meer-en-meer gegevens uit. Met Digikoppeling kunnen overheidsorganisaties gemakkelijk, eenduidig, veilig en betrouwbaar onderling gegevens uitwisselen.

Wij zijn een van de door KING (Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten) en Logius gecertificeerde partners voor het aanbieden van een generieke Digikoppeling voor (lokale) overheden.

www.centerone.nl/oplossingen/digikoppeling/

DronePoint

DronePoint is de nieuwe oplossing voor het vastleggen en presenteren van evenementen, golfcourses, locaties en objecten vanuit de lucht.

Voor meer informatie over de toepassingen, de voordelen en beeldmateriaal ga naar www.dronepoint.nl

www.centerone.nl/oplossingen/dronepoint/

Contact

Huis ter Heideweg 26
3705 LZ Zeist
030 6055877

Opgericht in 1995
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Business Process Management (BPM)
  • Professional Services Automation (PSA)

Sector

  • Overheid (decentraal)

Gevestigd in

  • Nederland