Terug

Centix

Modulair opgebouwde technische FM software. Voor het beheer, onderhoud- en inspecties van gebouwen, installaties en middelen. De software wordt bijvoorbeeld gebruikt door professionele onderhouds- en inspectiebedrijven, technische diensten van industrieën, ziekenhuizen, bouw- en installatiebedrijven en overheidsinstellingen.

Software voor beheer en onderhoud van gebouwen installaties en middelen, Technical Facility Management Solutions, NEN 1010 / 2484 / 3140 inspecties

Producten

Centix Office

Centix Office is de basis van de Centix database. Hierin kunnen onder meer relaties, objecten en locaties worden vastgelegd. Een object is een algemene omschrijving voor bijvoorbeeld een gereedschap, een materieel, een machine, een voertuig enz. Een object kan aan een relatie worden gekoppeld en worden toegekend aan een locatie. Aan een object kan vervolgens een onderhoud- of keuringsplanning worden gekoppeld.

www.centix.com/Centix-Office-Zo-eenvoudig-was-het-beheer-van-uw-objecten-nog-nooit.aspx

Centix Web

De Centix webomgeving biedt voor zowel desktop- en laptopgebruikers als aan mobiele apparaatgebruikers zoals smartphones en industriele PDA’s functionaliteit. Steeds meer functies die in Centix Office beschikbaar zijn worden in de webomgeving beschikbaar gesteld. Wel is de opzet anders dan de Centix Office opzet. U kunt maar één scherm tegelijkertijd openen en de functionaliteit is sneller maar minder uitgebreid.

www.centix.com/Centix-Web-Als-uitbreiding-van-uw-Centix-Office-omgeving.aspx

Centix Mobile

Centix biedt verschillende mobiele oplossingen die offline kunnen werken. Voorbeelden zijn offline toepassingen voor field engineers en inspecteurs.

www.centix.com/Centix-Mobile-voor-inspecteur-en-field-client.aspx

Centix Modules

Voor iedere Centix4-toepassing is het Centix4 Office standaard het basispakket. Afhankelijk van uw wensen en de objecten en processen die u in Centix4 wilt beheren, kunt u ervoor kiezen om de basisconfiguratie aan te vullen met specifieke functionaliteit. Hiervoor zijn maar liefst 41 additionele modules beschikbaar, verdeeld over 10 hoofdgroepen:

Relatiebeheer
Projecten
Workflowmanagement
Objecten en Locaties
Artikelbeheer
Verhuur- en verkoopoffertes en orders
Facturatie
Uurregistratie
Toegangsbeveiliging
Extra’s (talenondersteuning, multi-tenancy, competency management, ...)

www.centix.com/Centix-Modules-Relatiebeheer-Projecten-Workflowmanagement-Objecten-Locaties-Artikelbeheer.aspx

Contact

Tasveld 9a
3417 XS Montfoort
0348 471040

Opgericht in 1996
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Enterprise Asset Management (EAM)
  • Facility Management (FM)
  • Service Management (SM)

Sectoren

  • Bouw
  • Energie & Milieu
  • Overheid (decentraal)
  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland