Terug

Change to Comm

Change to Comm ontwikkelt software oplossingen op maat voor accountantskantoren. Al ruim 3.000 medewerkers van accountantskantoren maken dagelijks gebruik van onze producten en service. Daardoor hebben we een enorme ervaring en expertise opgebouwd in het werkveld van de accountant. Het resultaat voor onze klanten zijn betrouwbare, flexibele en gemakkelijk te hanteren software systemen. Bekende voorbeelden zijn AuditCase en WebCase. Behalve vaste producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de accountantsbranche, bieden we ook maatwerktrajecten en consultancy. Kortom, Change to Comm helpt accountantskantoren bij hun elektronische communicatie, neemt de zorg voor het systeembeheer uit handen en adviseert over software applicaties.

Product

AuditCase CRM

AuditCase CRM: software voor accountants die grip op informatie willen.

De accountancy zal de komende jaren, wat betreft het voeren van administraties en het opstellen van jaarrekeningen en aangiften, een vergaande standaardisatie kennen. Kantoren die zich willen onderscheiden op het gebied van kwaliteit van de dienstverlening en het optimaal onderhouden van klantrelaties kiezen voor AuditCase.

Change to Comm erkent dat de accountancy een 'people-to-people' business is.Voor ondersteuning hiervan maken we gebruik van de nieuwste IT-ontwikkelingen in AuditCase.

De CRM-functies in AuditCase zorgen ervoor dat u betere service aan uw klanten kunt leveren. Denk bijvoorbeeld aan het inzichtelijk maken welke type klanten u bedient, een efficiƫnt registratieproces volgens alle wettelijke kaders in de accountancy, maar ook aan eenvoudige selecties uit de database. Ook geeft de AuditCase-software u diverse mogelijkheden om met klanten samen te werken en effectief te communiceren.

www.changetocomm.eu/auditcase

Contact

Anthonie Fokkerstraat 31-C
3772 MP Barneveld
0342 424570

Opgericht in 1999
FTE: 6 tot 10

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Document Management

Sector

  • FinanciĆ«le dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland