Terug

ChipSoft

ChipSoft staat al decennia aan de top van de zorgautomatisering. Als innovatieve partner stellen we de gehele zorgketen in staat op de meest efficiënte wijze zorg te leveren. Ons jonge en dynamische team bestaat uit ruim 400 perfectionisten met een hart voor zorg en één gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van de allerbeste software voor de zorgsector.

Ons EPD HiX is de meest complete, innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing op de Europese markt. Zorginstellingen beschikken hiermee over één oplossing voor het gehele multidisciplinaire zorgtraject. Van uitgebreide dossiervoering, zorgadministratie en –logistiek tot planning en eHealth. HiX ondersteunt elke gebruiker optimaal tijdens zijn werkzaamheden.

Product

HiX

ChipSoft biedt met HiX een volledig geïntegreerd ZIS/EPD voor zowel zelfstandige als samenwerkende zorginstellingen. Met deze totaaloplossing voor dossiervoering, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth ondervinden zorgprofessionals en administratief medewerkers in iedere zorginstelling optimale ondersteuning tijdens hun werkproces. Daarbij krijgen zij hulp van innovatieve oplossingen, zoals beslisondersteuning en grafische toepassingen, om de zorg optimaal te stroomlijnen en de patiëntveiligheid te waarborgen.

HiX is de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing op de Europese markt. De oplossing biedt rol- en taakgerichte oplossingen, zodat zorgverleners voor alle situaties de juiste inzage- en registratiemogelijkheden krijgen aangereikt. HiX is op vaste én mobiele devices inzetbaar, waardoor zorgverleners op iedere plek waar zij zorg bieden ook hun registraties kunnen doorvoeren.

HiX zorgt voor optimale transmurale gegevensuitwisseling en verzorgt een volledige ketenintegratie. Doordat HiX niet alleen oplossingen biedt, maar ook medische content voor specialismen, kunnen zorginstellingen zich volledig richten op het verlenen van zorg.

Bij de ontwikkeling van HiX is de nadruk gelegd op zowel functionele als technologische innovatie. Omdat ChipSoft periodiek overstapt naar nieuwere ontwikkeltechnologie, beschikken zorginstellingen altijd over de meest innovatieve functionele mogelijkheden. Zij profiteren dus van een oplossing die aan het begin van haar lifecycle staat en naadloos past in het huidige platform van zorginstellingen.

www.chipsoft.nl/oplossingen

Contact

Orlyplein 10
1043 DP Amsterdam
020 4939000

Opgericht in 1986
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Accounting & Finance
  • Business Process Management (BPM)
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie
  • Planning

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • België
  • Nederland