Terug

Code24

Code24 is een innovatief Nederlands softwarebedrijf uit Alkmaar. Met grote gedrevenheid houden we ons bezig met IT in de gezondheidszorg. We zijn gespecialiseerd in het leveren van slimme en eenvoudig te gebruiken, webgebaseerde oplossingen voor zorgverleners. Daarmee beschikken zij over één overzichtelijk en compleet beeld van alle medische gegevens van patiënten en cliënten, zelfs als deze informatie afkomstig is uit verschillende systemen.

Producten

Base24

Base24: dé medische database voor gestandaardiseerde data opslag.

Base24 is een zeer geavanceerde medische database die fungeert als onuitputtelijke bron van medische data. De database werkt leveranciersonafhankelijk en conform de openEHR-standaard.

www.code24.nl/Medische-database

BeterVerwijzen

BeterVerwijzen: voor het ontvangen en verwerken van elektronische verwijzingen.

Met de BeterVerwijzen module kan een zorginstelling efficiënt digitale verwijzingen ontvangen, verwerken én opslaan in het Elektronisch Patiënten Dossier van de eigen zorgorganisatie.

www.code24.nl/Keten-integratie/BeterVerwijzen

Client360

Client360: verbindt cliënten en zorgverleners op een unieke manier.

Hoe geef je patiënten en cliënten veilig inzage in ál hun medische gegevens, ongeacht de bronnen waarin die gegevens zijn opgeslagen? Code24 ontwikkelde samen met Info Support het Client360 ecosysteem. Het is een cliëntenportaal dat toegang biedt tot het complete EPD-landschap dat een zorgorganisatie over een patiënt/cliënt in bezit heeft.

www.code24.nl/Cliëntenportaal

CT-board

CT-board: als spin in het web toegang tot alle informatie voor FACT-teams.

Flexible Assertive Community Treatment (FACT) heeft effect, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Kern van FACT is, dat thuiswonende cliënten continu omringd zijn door behandelaars die hen op alle fronten helpen en kansen bieden. Leden van een FACT-team werken nauw samen en overzicht houden is een must.

www.code24.nl/Dossier/CT-board

CrisisMonitor

CrisisMonitor: dwang en drang voorkomen, kosten besparen.

Een specifieke cliëntengroep in de zorg zijn patiënten met een psychische problematiek. GGZ-instellingen weten als geen ander dat het inschatten van risico’s op escalatie er soms bij hoort. Dat inschatten gebeurt veelal op basis van een puur klinisch oordeel. Met de CrisisMonitor van Code24 kan het risicopercentage nog beter worden getaxeerd. Daarmee vergroten instellingen de veiligheid van personeel en patiënten en worden hoge (escalatie)kosten voorkomen.

www.code24.nl/Dossier/CrisisMonitor

Lab24

Lab24: efficiënt laboratorium opdrachten geven, uitslagen ontvangen en protocollen uitvoeren.

Het geven van laboratoriumopdrachten en het ontvangen van laboratoriumuitslagen leveren een hoop papier op tussen zorgorganisaties en laboratoria. De Lab24 module digitaliseert opdrachten en uitslagen en brengt daarmee eenvoud en overzicht in het elektronisch patiëntendossier.

www.code24.nl/Dossier/Lab24

mConsole

mConsole: hét medisch console voor centrale toegang tot het EPD-landschap.

Snel en eenvoudig toegang krijgen tot álle medische data van een patiënt of cliënt? mConsole, het medische console voor zorgverleners, zorgt ervoor. mConsole is een op moderne webtechnologie gebaseerd digitaal portaal. Dit portaal is direct verbonden met de medische database. Eigenlijk zien gebruikers van mConsole niet meer dan een prettig vormgegeven en eenvoudig te bedienen toegangsscherm op hun computer. De techniek erachter is zeer geavanceerd. Die zorgt ervoor dat zorgverleners vanuit dit portaal toegang hebben tot het complete EPD-landschap van de patiënt/cliënt waarmee ze een behandelrelatie hebben. Om deze in te zien én om erin te registreren.

www.code24.nl/Zorgverlenersportaal/mConsole

MedPlus24

MedPlus24: geeft inzage in alle voorgeschreven medicatie.

MedPlus24 houdt het overzicht op alle medicijnen die zijn voorgeschreven door verschillende zorgverleners uit verschillende organisaties.

De voorgeschreven medicatie voor één patiënt staat nu vaak geregistreerd in verschillende computersystemen (ziekenhuisapotheek, stadsapotheek). MedPlus24 brengt efficiënt het medicijngebruik per patiënt in kaart, zodat zorgverleners een totaaloverzicht hebben van alle voorgeschreven medicatie. Zo geeft het digitale ontslagconcept van MedPlus24 direct inzicht in de medicijnen die een patiënt na zijn behandeling moet gebruiken en welke niet meer.

www.code24.nl/Keten-integratie/MedPlus24

Notificaties

Notificaties: altijd op de hoogte zijn van belangrijke gebeurtenissen.

De dynamiek in de zorgsector is ongeëvenaard. Het registreren van medische gegevens gebeurt aan de lopende band, veelal door verschillende behandelaars of automatisch, door elektronische processen. Elkaar en de patiënt of cliënt op de hoogte houden, is belangrijk, maar tegelijkertijd ingewikkeld. Want wie doet wat? En hoe zorg je ervoor dat het niet vergeten wordt? Code24 ontwikkelde de module ‘Notificaties’ om alle betrokkenen in een behandeltraject persoonlijk op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen.

www.code24.nl/Zorgverlenersportaal/Notificaties

Report24

Report24: eenvoudige inzage en aanmaak van rapportages.

Het kan tijdrovend zijn, rapportages schrijven. Report24 maakt het zorgverleners gemakkelijker, waardoor hun rapportages snel klaar zijn en zij hun tijd optimaal aan hun patiënten en cliënten kunnen besteden. Report24 is een module waarmee behandelaars eenvoudig en snel een nieuwe rapportage maken. Dankzij tekstblokken op diverse niveaus (gebruikers, afdeling, organisatie) kunnen voor-gedefinieerde zinnen gemakkelijk in de rapportage worden ingevoegd. Verder kunnen gebruikers teksten probleemloos accentueren, van vet of cursief tot kleur of met een onderlijn. De geïntegreerde spellingscontrole minimaliseert de kans op spelfouten.

www.code24.nl/Dossier/Report24

Rehabilitatieplan

Rehabilitatieplan: ondersteuning bij het doelgericht herstellen.

Bij een herstelproces zijn er doorgaans meerdere doelen en wensen te behalen. Het Rehabilitatieplan van Code24 houdt nauwgezet bij welke doelen of wensen een cliënt wil halen. Het houdt daarbij rekening met de specifieke rehabilitatiefase en de status.

www.code24.nl/Dossier/Rehabilitatieplan

Verpleegplan

Verpleegplan: verplegen volgens protocollen.

Verpleegkundige verzorging is omgeven door verpleegprotocollen. Deze helpen verpleegkundigen bij de voorbereiding en uitvoering van hun werkzaamheden. ‘Protocollen volgen’ betekent ook dat verpleegkundigen hun bevindingen moeten vastleggen. Om ze daarbij te ondersteunen, ontwikkelde Code24 het Verpleegplan.

www.code24.nl/Dossier/Verpleegplan

Contact

Comeniusstraat 2d
1817 MS Alkmaar
072 3030008

Opgericht in 2010
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland