Terug

Cogix

Cogix staat voor gemak en toegankelijkheid. U hoeft geen accountant te zijn om een goede sluitende begroting te kunnen maken. Daar staan we voor. Daar gaan we voor. Altijd samen met u. We willen het u makkelijk maken, zodat u tijd over houdt voor belangrijkere zaken. Goed onderwijs geven bijvoorbeeld.

Het landschap van onderwijs verandert continu. Teruglopende leerlingaantallen, fusies, veranderde eisen van ouders en overheid, bezuinigingen en nieuwe mogelijkheden binnen de ICT. Het wordt steeds belangrijker om een goede integrale meerjarenbegroting en formatieplanning te hebben om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Maar veel schoolbesturen zitten vast in complexe en stroperige spreadsheets die veel tijd kosten, foutgevoelig zijn en vooral niet leuk zijn. Cogix maakt begroten weer eenvoudig en werkbaar voor iedereen.

Ons systeem heeft alle facetten van het begrotingsproces in zich, zoals bekostiging, formatieplanning, meerjarenbegroting, financiële begroting, materiële begroting, personele begroting. Ook houdt het rekening met alle spelers die bij een goede begroting komen kijken.

Contact

Magistratenlaan 176
5223 MA Den Bosch
088 9900811

Opgericht in 1980
FTE: 6 tot 10

Type software

  • Accounting & Finance
  • Planning

Sector

  • Onderwijs

Gevestigd in

  • Nederland