Terug

Bullhorn Nederland

Bullhorn is wereldwijd leider in CRM- en bedrijfssoftware voor de wereldwijde recruitment sector. Meer dan 7000 bedrijven doen een beroep op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun verkoop te sturen, relaties op te bouwen en hun recruitmentproces van a tot z onder controle te hebben. Onder leiding van de oprichter en met de ondersteuning van Insight Venture Partners stelt de onderneming wereldwijd 600 mensen tewerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten, en heeft kantoren in Europa; Londen, Brighton en Rotterdam. Bullhorn biedt een uniek antwoord op de behoeften van de Nederlandse recruitment sector met verscheidene klanten zoals EPSN Workforce Group, The Vibe Group, Studelta, Velde Groep, Strand Associates, Morgan Green, Searchlite en Bakker & Partners.

Bullhorn werd oorspronkelijk gelanceerd als een online marktplaats, waar creatieve personen zoals designers, kunstenaars en copywriters terecht konden voor freelance opdrachten. Na een gesprek met een vriend ontdekte de oprichter en CEO, Art Papas, dat het systeem nauw aansloot op de werkstroom van het relatiebeheer van recruitmentbureaus en begon hij het platform aan hen aan te bieden. Even later was Papas, die zelf de software ontwikkelde, recruiters aan het interviewen. Dit zorgde voor inzicht in wat ze wilden en zodoende bouwde hij de gewenste CRM-functies in het systeem. Sindsdien concentreert Bullhorn zijn leiderschap op het leveren van dynamische en veilige, gebruiksvriendelijke oplossingen voor de dienstensector.

Dankzij zijn ondernemende aanpak en hartstocht in de relatie met de klanten staat Bullhorn al meer dan tien jaar aan de top van de wereldwijde recruitment software sector, met een allesomvattend productaanbod. In september 2017 heeft Bullhorn Connexys overgenomen, een toonaangevende leverancier van recruitmentoplossingen op het Europese vasteland. Het kernproduct van Connexys, het applicant tracking system (ATS), is gebouwd op het Salesforce platform en wordt door 300 klanten en meer dan 20.000 recruitment professionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Belgiƫ gebruikt.

Contact

K.P. van der Mandelelaan 68-70
3062 MB Rotterdam
010 4133906

Opgericht in 2001
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Human Resource Management (HRM)

Sectoren

  • Niet-sectorspecifiek
  • Staffing

Gevestigd in

  • Nederland