Terug

Davilex (Visma)

Davilex is een dynamisch en toonaangevend Nederlands softwarebedrijf met internationale aspiratie. Sinds 1987 ontwikkelt en vermarkt Davilex financiële administratieve software voor het Klein- en Middenbedrijf, verenigingen en stichtingen en consumenten.

Met administratieve software voor ruim 450.000 ondernemers heeft Davilex zich geschaard tot de belangrijkste leveranciers van administratieve software, waarbij wordt uitgegaan van “non-materiedeskundigheid. Dit uit zich onder andere in de slogans “Boekhouden voor de ondernemer” en “Geniaal in Gemak”.

Producten

Davilex Online

Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met Davilex Online heeft u altijd toegang tot uw administratie en direct inzicht in uw bedrijfsresultaten. Houd gemakkelijk en snel online uw boekhouding bij, maak facturen aan, importeer bankafschriften, exporteer betaalopdrachten, koppel uw boekhouding aan uw webwinkel en stel eenvoudig uw BTW-aangifte samen. Davilex Online kent vele handige tools die het bijhouden van de administratie makkelijker en sneller maken. Davilex E3-Connect bijvoorbeeld, waarmee u o.a. webwinkelverkopen importeert in uw boekhouding.

www.davilex.nl/Oplossing/Ondernemers/DavilexOnline.aspx

Davilex ZZP

Het eenvoudige boekhoudpakket speciaal voor ZZP'ers waarmee u gemakkelijk en snel uw boekhouding bijhoudt en inzicht krijgt in uw administratie. Inclusief updates en toegang tot FAQ's.

www.davilex.nl/Oplossing/ZZPers/DavilexZZP.aspx

Davilex Account

De beste oplossing voor gemakkelijk boekhouden. Voer snel in- en verkopen in, importeer uw bankafschriften en stel met hetzelfde gemak uw BTW-aangifte samen. Het overzichtelijke financiële dashboard en de uitgebreide rapportages maken dit gebruiksvriendelijke boekhoudpakket compleet.

www.davilex.nl/Oplossingen/Oplossingen/Ondernemers/Boekhouden.aspx

Davilex Factuur

Met dit prettige facturatiepakket zijn facturen snel gemaakt. De uitgebreide artikeladministratie en vrije factuurlay-out zijn slechts enkele voordelen van Davilex Factuur. Bovendien biedt het alle tools die nodig zijn om debiteuren goed te beheren en facturen sneller betaald te krijgen.

www.davilex.nl/Oplossingen/Oplossingen/Ondernemers/Factureren.aspx

Davilex Relatie

Haal meer uit uw relaties met dit handige relatiebeheerpakket. Davilex Relatie biedt alle tools om uw klantgegevens overzichtelijk vast te leggen, de gegevens effectief in te zetten voor marketingdoeleinden en een duurzame relatie op te bouwen met uw klant.

www.davilex.nl/Oplossingen/Oplossingen/Ondernemers/Relatiebeheer.aspx

Davilex Voorraad

Met deze logistieke software wordt het beheren van uw voorraden wel heel gemakkelijk! Inclusief magazijnlocaties, besteladvies en voorraadwaardering.

www.davilex.nl/Oplossingen/Oplossingen/Ondernemers/Voorraadbeheer.aspx

Davilex Order

Beheer uw gehele verkooptraject eenvoudig en overzichtelijk met Davilex Order. Inclusief artikeladministratie, prijsafspraken en vrije order lay-out.

www.davilex.nl/Oplossingen/Oplossingen/Ondernemers/Orderbeheer.aspx

Contact

De Molen 25
3994 DA Houten
030 6391555

Opgericht in 1987
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Accounting & Finance

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland