Terug

Decos

Decos digitaliseert de wereld.

Onze visie is dat we mensen efficiënter en meer verbonden willen laten zijn en zo een bijdrage leveren aan een schonere, minder verspillende maatschappij.

Onze missie is de wereld te digitaliseren. Wanneer documenten, vergaderingen en mobiliteit wordt gedigitaliseerd, creëren we data die toegankelijk, doorzoekbaar, deelbaar en vergelijkbaar is.

Onze belofte is deze data om te zetten in krachtige informatie die mensen en onze planeet helpt om efficiënter en slimmer te zijn.

Producten

JOIN

JOIN brengt efficiency en duurzaamheid in je bedrijfsprocessen en voert je dienstverlening naar een hoger level. In onze JOIN Suite zijn zaaksysteem, document management systeem en klant contact systeem volledig met elkaar geïntegreerd, zodat je alle processen op een snelle, eenvoudige en digitale manier kunt afhandelen.

join.decos.com/

FLO

Je CO2 uitstoot terugdringen dankzij real-time inzicht in het rijgedrag, dat is wat je met de app Flo kunt doen. Signalen tijdens de rit en een cijfer voor elke trip laten je weten hoe je je rijgedrag kunt verbeteren. Doe mee met competities en deel je resultaten via social media, dan wordt het écht leuk je doelen te halen. Flo is zowel op Android als iOS toestellen te gebruiken.

www.driveflo.com/

MINUTE

Onze iPad-app Minute biedt je een volledig nieuwe manier van vergaderen: digitaal en online, in real-time samenwerking. Je stelt gezamenlijk de agenda op, voegt digitaal documenten toe en maakt samen aantekeningen en afspraken. Dit leidt tot efficiëntere meetings waarbij je bovendien geen papier verbruikt, want alles wordt in de cloud opgeslagen en gedeeld.

www.getminute.com/

Contact

Huygensstraat 30
2201 DK Noordwijk
088 3326700

Opgericht in 1987
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Document Management
  • Kennis & Communicatie
  • Transport Management (TMS)

Sectoren

  • Niet-sectorspecifiek
  • Overheid (decentraal)
  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland