Terug

Devoon

Devoon is ontwikkelaar en leverancier van NEXTassyst, een compleet en toegankelijk softwarepakket voor notariskantoren van elk formaat. Functies zoals cliëntenbeheer, dossierbeheer, automatische productie van akten, formulieren en brieven, urenregistratie en financiële administratie zijn standaard. Daarnaast worden gegevens uit onder meer GBA, Kadaster en KvK geautomatiseerd ingelezen. Zo wordt een digitaal dossier gaandeweg het notariële proces nauwgezet opgebouwd. Een zeer uitgebreide set management rapportages maken de software tot een onmisbaar hulpmiddel in de moderne notariële praktijk.

Product

NEXTassyst

Meer plezier en succes in uw notariële praktijk... dát is onze missie. Daarom werken wij continu aan de doorontwikkeling van NEXTassyst, unieke software die alle processen in uw notariskantoor gemakkelijker maakt. Op deze site willen we u graag kennis laten maken met NEXTassyst. Maar u vooral laten doordringen van het feit dat in óns werk alles draait om de kwaliteit van úw werk. Als uw mensen makkelijk, snel, precies, ontspannen en dus met plezier hun werk kunnen doen, is onze opdracht geslaagd.

Alle functies in NEXTassyst zijn gebouwd als antwoord op vragen uit uw praktijk. Wij overleggen - onder meer in de actieve NEXTassyst gebruikersgroep - doorlopend met onze klanten over hoe bepaalde handelingen en processen makkelijker kunnen. Is er voldoende interesse in een nieuwe functie? Dan gaan we die bouwen. Zo was NEXTassyst het eerste notariële softwarepakket dat gegevens kon importeren uit de registers van de GBA, de KvK en het kadaster. Ook de verdere ontwikkeling is gebruikersgedreven. Wij stimuleren u en uw team actief om kritisch te zijn en met ideeën te komen om NEXTassyst nóg beter te maken.

Waarschijnlijk hebt u al de nodige geautomatiseerde systemen draaien en is er (deels) een digitaal archief. Wij kunnen alle gegevens uit uw bestaande systeem probleemloos importeren in NEXTassyst. Zo'n conversie bereiden we zorgvuldig voor, zodat we alles in één weekend kunnen realiseren. Omdat NEXTassyst een heel logische, intuïtieve opbouw heeft, is één dag instructie voldoende om het onder de knie te krijgen. Binnen een week na de overstap bent u vergeten hoe omslachtig en onhandig uw oude systemen waren, en draait uw kantoor efficiënter en gestroomlijnder dan ooit.

www.devoon.nl/notarissen-software-pakket-applicatie-assyst

Contact

Reeuwijkse Poort 305b
2811 NV Reeuwijk
0182 399994

Opgericht in 2001
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Legal

Gevestigd in

  • Nederland