Terug

e-Village

Verandering is in e-mailmarketing de enige constante. Marketing en in het speciaal e-mailmarketing ontwikkelt zich razendsnel en bijblijven wordt steeds lastiger. Om die reden heeft e-Village zich al sinds de oprichting in 2000 gespecialiseerd in e-mailmarketing. In tegenstelling tot veel andere bureaus hebben wij ons niet laten afleiden door opkomende andere klantbenaderingen, maar behielden wij steeds 100 procent focus op e-mailmarketing. En met resultaat, want onze e-mailsoftware Clang is de #1 tool van Nederland. Daarnaast zijn we trots dat we mogen werken voor grote organisaties als bol.com, Transavia, Landal GreenParks en vele andere klanten.

Technologische ontwikkelingen, veranderende klantbehoeften en nieuwe regelgeving zijn belangrijke factoren in e-mailmarketing. Onze 70 e-mailspecialisten combineren kennis van deze facetten met creativiteit en resultaatgerichtheid. e-Village helpt je het succes van je e-mailcampagnes te vergroten.

Product

Clang

Email software programma Clang is ons in huis ontwikkelde state of the art email marketing platform. Email software waar email software voor is bedoeld: het leven van (email) marketeers makkelijker maken. En dat is ook onze belofte aan de 400 klanten die ons email software programma gebruiken.

Clang het ideale systeem om email campagnes te creëren, beheren en analyseren. Clang onderscheidt zich doordat het een email software programma is dat op basis van de wensen van onze klanten in huis is ontwikkeld. En nog steeds vormt de klantvraag de basis van iedere nieuwe innovatie die ons team van email developers dagelijks doorvoert. Met Clang hebben zij een email software platform gerealiseerd dat dé oplossing biedt voor alles wat nodig is voor het zo effectief en efficiënt mogelijk inzetten van email marketing én meer. Onze Clang-developers kennen de belangen van onze klanten en het belang van email marketing in iedere marketing strategie.

www.e-village.nl/

Contact

Amersfoortseweg 10e
3705 GJ Zeist
030 6988080

Opgericht in 2000
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland