Terug

Easy Systems

Easy Systems biedt workflow-oplossingen voor het digitaal verwerken, bewaken, sturen en archiveren van uw financieel en document gedreven proces. Wij ontwikkelen, implementeren en onderhouden een breed scala aan oplossingen op het gebied van factuurverwerking, e-facturatie, elektronisch inkoop management, personeelsdeclaraties, documentenbeheer en overige gerelateerde financiële processen.

Producten

Easy Invoice

Het traditionele proces voor het verwerken van facturen is vaak tijdrovend en verloopt gecompliceerd. Het management heeft niet of nauwelijks inzicht in dit proces en doordat de gegevens op een factuur vaak minimaal twee keer worden ingevoerd is de kans op fouten groter. Dit kan efficiënter en dus goedkoper. Met Easy Invoice bieden wij u een passende oplossing voor het geautomatiseerd verwerken van uw inkomende facturen.

easysystems.nl/oplossingen/factuurverwerking/

Easy Invoice App

De Easy Invoice App is een app voor factuurverwerking vanaf uw smartphone. De app geeft u de mogelijkheid om overal en altijd, 24 uur per dag, toegang te hebben tot uw facturen. Of u nu op een beurs of in een showroom bent of thuis op de bank zit, met de Easy Invoice App heeft u altijd en overal inzicht in uw facturenstroom. U bent niet gebonden aan een werkplek om uw facturen te kunnen bekijken, retourneren en goedkeuren waar en wanneer u maar wilt. Dat kan met de mobile app van Easy Systems.

easysystems.nl/oplossingen/factuurverwerking/easyinvoiceapp/

Easy Purchase

Geen geschatte reserveringen, maar actueel inzicht in de aangegane verplichtingen staat tegenwoordig centraal bij het opleveren van de maandcijfers. Easy Systems biedt een oplossing binnen het proces van budget tot betaling waarmee de inkopen van uw organisatie digitaal worden aangevraagd en goedgekeurd. Vervolgens kan de ontvangst worden geregistreerd. Door het vastleggen van verplichtingen met Easy Purchase, krijgt u vroegtijdig inzicht in uw kosten. Daarnaast kan de tool statistieken opleveren om inkoop optimalisatie door te voeren.

easysystems.nl/oplossingen/inkoopmanagement/

Easy Expense

Elke organisatie heeft te maken met onkostendeclaraties van medewerkers. Bij veel organisaties is dit een arbeidsintensief en grotendeels handmatig proces. Hierdoor kost de verwerking van declaraties onnodig veel tijd en geld. Door deze arbeidsintensieve werkwijze is er weinig inzicht in het proces en is de kans op fouten groot. Easy Expense automatiseert het declaratieproces waardoor u tijd, moeite en tot wel 50% kosten bespaart op het verwerken van de declaraties!

easysystems.nl/oplossingen/declaratieverwerking/

Easy Contract

Easy Systems beschikt ook over een applicatie om contracten vast te leggen en te bewaken. Easy Contract is een handige en gemakkelijke tool voor uw contractmanagement waarmee u nooit meer vergeet een contract op te zeggen of te verlengen. Via automatische e-mail alerts wordt u altijd op tijd gewaarschuwd en via de applicatie heeft u altijd en overal toegang tot uw contracten en documenten. Met Easy Contract heeft u 100% controle over uw contracten. Een veilig gevoel, wat ook nog kostenbesparingen oplevert!

easysystems.nl/oplossingen/contractbeheer/

Easy Recognition

Iedere organisatie kent het tijdrovende proces van het handmatig verwerken van binnenkomende facturen. Het handmatig invoeren van alle gegevens en vervolgens archiveren neemt veel onnodige tijd in beslag. Daarnaast bestaat altijd het gevaar dat facturen blijven liggen of kwijtraken in de stapel documenten op bureaus. Met Easy Recognition behoort dat nu tot het verleden. Easy Recognition is een zeer geschikte oplossing om binnenkomende facturen op een gestructureerde wijze te ontvangen, de inhoud te herkennen en vervolgens te exporteren naar bijvoorbeeld Easy Invoice of uw ERP systeem.

easysystems.nl/ocr-factuurverwerking/

Easy Distribution

Verzendt en/of ontvangt u nog facturen op papier? Of loopt u vast met uw digitale facturering? Dan willen wij graag EasyDistribution, aan u voorstellen. Easy Distribution is dé oplossing voor E-facturatie. Onder e-factureren wordt verstaan: het electronisch versturen van facturen door de leverancier en het electronisch ontvangen en verwerken van deze factuur door de ontvanger. Met E-facturatie kan uw bedrijf of instelling veel kosten besparen op een milieuvriendelijke manier.

easysystems.nl/oplossingen/e-facturatie/

Contact

Oortlaan 2
6716 WD Ede
0318 648748

Opgericht in 2005
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Accounting & Finance
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland