Terug

Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale handtekening en digitale identiteit. Met onze oplossingen kunt u zeker zakendoen op Internet, kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren.

Al meer dan 10 jaren zijn wij nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor de digitale handtekening en inloggen. Op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet en een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier.

We zijn er trots op dat we in Nederland organisaties als ING, het Kadaster, AgentschapNL en Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) als klant ondersteunen. Ook het MKB maakt succesvol gebruik van onze oplossingen binnen de digitale dienstverlening.

Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis zijn wij een volwaardig gesprekspartner. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

Contact

Zijlweg 148a
2015 BJ Haarlem
023 7370046

Opgericht in 2008
FTE: 6 tot 10

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland