Terug

Expansion

Expansion zorgt al meer dan 28 jaar voor een optimale toegankelijkheid van documenten binnen een grote verscheidenheid aan organisaties. Dit doen wij door het leveren van producten en diensten die invulling geven aan onze visie “ieder document direct beschikbaar”Zo implementeren wij het standaard Document Management Platform Xtendis voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van digitale archivering en document management.

Daarnaast bieden wij diensten die variëren van het ondersteunen van Xtendis tot het verzorgen van uw complete online Document Management Systeem.

Met ons standaard DMS Xtendis zijn wij in Nederland marktleider op het gebied van digitale archivering. Maar Xtendis biedt meer dan digitale archivering. Zo biedt Xtendis bijvoorbeeld workflow-functionaliteit waarmee complete processen geautomatiseerd kunnen worden. Tevens kan Xtendis (delen van) documenten automatisch herkennen en de herkende gegevens aanleveren aan andere systemen. Deze technologie wordt onder andere ingezet voor factuurverwerking.

Doordat wij ons ondermeer richten op specifieke markten en verschillende toepassingen kan iedereen binnen een bepaald marktsegment profiteren van de ervaring die is opgedaan bij vergelijkbare organisaties.

Product

Xtendis

Met het standaard Document Management Systeem Xtendis legt u direct een volwaardige basis voor professioneel documentbeheer in uw organisatie. Of het nu gaat om eenvoudig documenten terugvinden danwel archiveren, met Xtendis heeft u de basis om het in te richten.

Ons DMS wordt dagelijk door honderden organisaties ingezet voor de meest uiteenlopende toepassingen. Iedere toepassing kan zijn eigen inregeling hebben en zelfs de beschikbare functionaliteit kan per toepassing verschillen. U kunt er voor kiezen Xtendis lokaal te implementeren en/of u op een online Managed Xtendis omgeving te abonneren.

www.expansion.nl/nl/toepassingen/

Contact

Eendrachtsweg 38
3012 LC Rotterdam
010 4332306

Opgericht in 1988
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Document Management

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland