Terug

Eyefreight

Eyefreight is de toonaangevende aanbieder van Transport Management System-technologie (TMS). Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt innovatieve softwareoplossingen die werkelijk waarde toevoegen aan de wereldwijde logistiek van een organisatie. Het succes van Eyefreight is gestoeld op jarenlange groei door innovatie. De inzet van het Eyefreight-team om de prestaties van elke schakel in de wereldwijde logistieke keten te verbeteren, zorgt ervoor dat Eyefreight-applicaties worden gezien als de meest vooruitstrevende oplossingen voor logistiek management.

Eyefreight TMS ondersteunt grote, multinationale verladers bij het bieden van één enkel logistiek platform voor centrale coördinatie van, en gedetailleerd inzicht in gegevens over complexe, wereldwijde transportbewegingen. Van transportplanning tot vrachtafwikkeling: Eyefreight reduceert kosten, verhoogt de efficiëntie, verbetert het serviceniveau en garandeert duurzaamheid. De Eyefreight-technologie kenmerkt zich door flexibiliteit en schaalbaarheid; het huidige klantenbestand bestaat uit meerdere wereldwijd opererende bedrijven in verticale markten. Algoritmen die daarbij worden gebruikt, zijn eenvoudig te configureren voor elke individuele, klantspecifieke netwerkbehoefte.

Eyefreight is in 2008 opgericht door experts in de sector. Het bedrijf zet zich in om de logistieke functies binnen een organisatie naar een werkelijk meetbare, winstgevende discipline te transformeren. De toegevoegde waarde van Eyefreight zit in de toepassing van geavanceerde technologie, een bijzonder getalenteerd team van medewerkers en een uitgebreid carriernetwerk in Europa en Azië, en op het Amerikaanse continent.

Product

Eyefreight

Eyefreight provides a single platform for central coordination and detailed data visibility over complex, global-wide transportation operations. From inventory allocation and distribution planning to freight invoice settlement, Eyefreight reduces costs, improves timeliness, increases service levels, and ensures sustainability. With Eyefreight, your management team will gain insight on critical variables such as costs, performance, transport plan deviations, and emissions (CO2, NOX, SOX and PM10) per brand, per product, and per cost center.

eyefreight.com/solutions/

Contact

Kosterijland 70-78
3981 AJ Bunnik
030 6997022

Opgericht in 2008
FTE: 51 tot 100

VC's

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Transport Management (TMS)

Sectoren

  • Productie
  • Retail
  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Duitsland
  • Nederland