Terug

Figlo

Figlo levert moderne software die financieel inzicht en begrip op een consumentenniveau ondersteunt. Onze oplossingen worden geleverd aan financieel adviseurs in allerlei markten, waaronder banken en verzekeringsmaatschappijen. Ontworpen om financiële zaken inzichtelijk te maken en laagdrempelige toegang te bieden tot deze belangrijke informatie.  Onze oplossingen zijn ontworpen om zowel de financieel adviseur als de klant winst op te leveren.

Het Figlo Platform wordt op dit moment al uitgeleverd op alle continenten van de wereld. Lokaal aangepast om volledig compliant te zijn met alle plaatselijke wetgeving en regulering. Al zijn deze factoren verschillend per land, de doelen die bereikt worden met onze oplossingen blijven hetzelfde. Ze stellen consumenten in staat een grip te krijgen op hun persoonlijke financiën. Zo bieden wij een basis voor de financieel experts om klantrelaties op lange termijn aan te gaan, gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Product

Figlo Platform

Met het Figlo Platform heeft u de beschikking over een alles-in-1 pakket. Eenvoudig financieel inzicht, onderbouwd hypotheekadvies en uitvoerige financiële planning vanuit één systeem. Omdat het Figlo Platform een online applicatie is, kunt u het Platform overal bereiken.

Figlo staat voor innovatie en efficiëntie. We verbeteren doorlopend onze software. Daarnaast letten we op compliance, werken we continue aan eenvoudige rapportages en ondersteunen we in het geven van deeladviezen. Uiteraard helpen we u bij de start goed op weg door middel van online demonstraties, telefonische ondersteuning en opleidingen.

www.figlo.com/nl/financieeladviseurs

Contact

Dorpsstraat 151-155
2903 LA Capelle aan den IJssel
010 2646666

Opgericht in 1996
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Accounting & Finance
  • Document Management

Sectoren

  • Financiële dienstverlening
  • Verzekeraars

Gevestigd in

  • Nederland