Terug

GAC Business Solutions

GAC Business Solutions | Bedrijfssoftware is een Brabants bedrijf dat bestaat sinds 1983. GAC levert bedrijfssoftware aan bedrijven/ondernemers in de middenmarkt. Met ruim 140 ambitieuze medewerkers bedienen we een trouwe klantengroep die we beschouwen als business partners. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de branches Zakelijke Dienstverlening (IT / Consultancy bedrijven/ Accountantskantoren) Groothandel (projecten en service) en Productie (Klantordergestuurd, Toeleverende industrie, Semi Proces), en in de Kinderopvang. In 1997 hebben we de succesvolle keuze gemaakt om Navision te kiezen als duurzaam software platform voor onze doelgroepen. Navision werd later Microsoft Dynamics NAV, wat ons business partner maakte van Microsoft. Voor iedere ondernemer is het zaak dat hij, kijkend naar zijn IT behoefte, de juiste middelen inschakelt. GAC voorziet in de breedste zin in de deze behoefte. We zijn in staat om onze klanten op alle vlakken te voorzien van een innovatieve Microsoft Platform oplossing (Dynamics & SharePoint) lokaal zowel als internationaal. (Partner Power International, GAC Global Solutions)

Producten

Proces+

De semi-procesindustrie kent zijn eigen specifieke eisen. Samen met de Duitse leverancier Yaveon biedt GAC met Proces+ een oplossing die gemaakt is voor u. Onze bedrijfssoftware groeit mee als er wijzigingen in wetgeving optreden. Als de kwaliteitseisen strenger worden, past Proces+ daar de overige processen op aan. Zelfs de wisselende kwaliteit van grondstoffen is binnen ons systeem in te calculeren. Onze bedrijfssoftware, op basis van Microsoft Dynamics NAV, voldoet aan de zwaarste eisen van handels- en productiebedrijven in de farmacie en chemie. Met Proces+ bent u klaar voor de toekomst!

www.gac.nl/productie/semi-procesindustrie.aspx

Production+

Production+ is bedrijfssoftware die u helpt uw bedrijfsstrategie op de eisen van uw afnemers af te stellen. Met onze software houdt u grip op marges en krijgt u real-time inzicht in de resultaten. Production+ is voorzien van alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn. Denk bijvoorbeeld aan geïntegreerd documentbeheer zodat u altijd beschikt over de laatste product data sheets en klantorders. Uit ervaring weten we dat uitdagingen altijd blijven bestaan. Omdat onze bedrijfssoftware op uw processen is afgestemd en onze specialisten uw branche als geen ander kennen, hebben wij er alle vertrouwen in dat we met u deze uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Nu en in de toekomst. Daarmee realiseert u groei.

www.gac.nl/productie/discrete-productie.aspx

Trade+

Trade+ software voor groothandelssbedrijven zet uw uitdagingen om in resultaten. De positie van de groothandel staat onder druk. De vraag van afnemer is variabel en moeilijk te voorspelen. Dat vraagt om innovatief voorraadbeheer en verregaande samenwerking in de keten. Trade+ geeft u de ruimte om te focussen op het leveren van toegevoegde waarde en zo groei te realiseren. Iedere sector heeft haar eigen specifieke uitdagingen. We laten u graag vanuit onze ervaring zien waar de nuances zitten en hoe u met de juiste tools en mensen het verschil kunt maken.

www.gac.nl/groothandel.aspx

PSA+

Met PSA+ optimaliseert u uw dienstverlening en creëert u ruimte om in te spelen op uitdagingen en groei te realiseren. Iedere sector heeft haar eigen specifieke uitdagingen. We laten u graag vanuit onze ervaring zien waar de nuances zitten en hoe u met de juiste tools en mensen het verschil kunt maken.

www.gac.nl/zakelijkedienstverlening.aspx

KidsVision

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. Wij hebben in de kinderopvang gewerkt en op basis van die ervaring KidsVision gebouwd. KidsVision is gebaseerd op Microsoft technologie en sluit naadloos aan op uw werkzaamheden. Dat spaart tijd en geld. KidsVision is volledig in de cloud beschikbaar; u kunt overal en altijd bij uw gegevens en betaalt per gebruiker per maand. U speelt makkelijker in op veranderende regelgeving en groeit met de markt mee. Kies voor KidsVision, de totaaloplossing van mensen die uw werk uit ervaring kennen.

www.kidsvision.nl/

SW Vision+

Veel SW bedrijven verschuiven van Productiebedrijf naar een “mens-ontwikkelingsbedrijf” waarbij het individu centraal staat. Dit vergt veel flexibiliteit van organisaties, een eis die ook wordt gesteld aan de informatievoorziening om tijdig in te kunnen spelen op ontwikkelingen in het veld. Innovatie, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn de basis- ingrediënten voor SW Vision+, die voorziet in de functionele wensen en eisen van de hedendaagse softwaregebruiker. SW Vision+ is software voor de Sociale Werkvoorziening en biedt ondersteuning op maat aan alle elementaire bedrijfsprocessen en informatievoorziening. Omdat veel SW organisaties aan de vooravond staan van een upgrade heeft GAC de toepassing gebaseerd op het geheel nieuwe Microsoft platform, namelijk, Microsoft Dynamics NAV 2015. Met SW Vision+ van GAC bent u klaar voor de toekomst!

www.gac.nl/socialewerkvoorziening.aspx

Contact

De Scheper 307
5688 HP Oirschot
0499 582828

Opgericht in 1983
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Professional Services Automation (PSA)

Sectoren

  • Groothandel
  • Information Technology
  • Kinderopvang
  • Productie
  • Zakelijke dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland