Terug

GreatCircle

Wie informatie weet te vertalen in inzichten én acties, staat sterk. En met de technologische ontwikkelingen van nu is heel veel mogelijk. Denk hierbij aan cloud computing, maar ook aan big data en social media. Met advies, projectrealisatie en IT-dienstverlening helpt GreatCircle u om te doen wat het beste is voor úw business. Hiertoe voorzien we u van slimme oplossingen voor o.a. sales, relatiebeheer, klantenservice en marketing. Oplossingen die goed samenwerken met de andere systemen in en buiten uw organisatie. En die uw organisatie productiever, intelligenter én flexibeler maken.

Producten

GreatCircle Retail

Door onze nauwe samenwerking met Microsoft kan GreatCircle een totaaloplossing bieden voor verschillende segmenten binnen de retail. Een oplossing die vanzelfsprekend meebeweegt met de dynamische ontwikkelingen in de dynamische retailwereld.

greatcircle-retail.nl

GreatCircle Milieu

De milieubranche is continu in beweging. Door het inzicht dat afval een herbruikbare grondstof is, is er naast optimalisatie van het logistieke proces veel aandacht voor efficiënte recycling- en productieprocessen en handel in (grond)stoffen. Deze processen worden steeds complexer en vergen forse investeringen.

www.greatcircle.nl/solutions/branches/milieu/

GreatCircle Extended Banking

Met Extended Banking kunt u al uw digitale bankafschriften direct inlezen in uw administratie. Met deze oplossing beschikt u over een met Microsoft Dynamics AX geïntegreerde oplossing voor snelle geautomatiseerde verwerking van bankafschriften. Daarmee bespaart u tijd én geld.

www.greatcircle.nl/solutions/producten/

GreatCircle Electronic Invoicing

Electronic Invoicing voor Microsoft Dynamics AX verzorgt een snelle, geautomatiseerde verwerking en verzending van uw facturen. Electronic Invoicing vormt de basis voor een besparing op uw facturatieproces en een verbetering van uw dienstverlening.

www.greatcircle.nl/electronic-invoicing/

Contact

Ringwade 43
3429 LM Nieuwegein
088 0580222

Opgericht in 2008
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Business Process Management (BPM)
  • Document Management
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Groothandel
  • Productie
  • Retail
  • Transport & Logistiek

Gevestigd in

  • Nederland