Terug

HB Software

HB Software is gespecialiseerd in Microsoft Dynamics ERP, Excel rapportages en financiële consolidatie die een onderneming meerwaarde brengt. Onze filosofie: Laat software voor je werken! Op onze site staan aansprekende cases van klanten hoe dit voor hun in de praktijk is gebracht.

Ruim twintig jaar historie en onze kennis van Vastgoedontwikkeling, Bouwtoelevering en Groothandel is omgezet in specifieke branche oplossingen. Wij begrijpen als geen ander de meerwaarde van heldere rapportages die snel en volledig kunnen worden gepresenteerd. Met onze eigen producten Exsion Corporate, voor holdingorganisaties, en ExSION Reporting voor Dynamics NAV, AX en CRM, werken meer dan 12.000 tevreden gebruikers.

Producten

HB Vastgoed

HB Vastgoed is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. HB Software heeft de applicatie samen met klanten uit de branche afgestemd op alle kenmerkende behoeftes in de vastgoedwereld. Zo helpt HB Vastgoed al ruim 30 toonaangevende bedrijven in de vastgoedsector om sneller te werken en beter te kunnen sturen.

hbsoftware.nl/nl/producten/hb-vastgoed

HB SmartTrade

HB SmartTrade is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en door HB Software zo ingericht dat het internationale handelsbedrijven overzicht biedt op hun complexe wereld. Alles wordt inzichtelijker, wat resulteert in meer tijds- en margebeheersing.

hbsoftware.nl/nl/producten/hb-smarttrade

Exsion Corporate

Exsion Corporate (voorheen bekend onder de naam ExQL) functioneert als betrouwbare consolidatie omgeving voor tientallen klanten. Exsion Corporate ondersteunt automatisch het verzamelen en verifiëren van de gegevens (realisatie en forecast) van de werkmaatschappijen, de eliminatie tussen de werkmaatschappijen en genereert rapportages voor management en het bestuur van de organisatie. Beursgenoteerde bedrijven en (internationale) ondernemingen gebruiken deze consolidatie applicatie.

Onze klanten doen vaak meer met Exsion Corporate dan alleen de financiële rapportage. Niet financiële gegevens zoals het aantal werknemers per werkmaatschappij worden verzameld en mee geconsolideerd. Met behulp van Excel kunnen rapporten aangepast worden en visueel aantrekkelijker gemaakt.

hbsoftware.nl/nl/producten/exsion-corporate

Exsion Reporting voor NAV en AX

Exsion is een combinatie van actuele rapportage en eenvoudig toegankelijke bedrijfsintelligentie (BI). De software is ontwikkeld om gebruikt te worden in alle lagen van een organisatie die behoefte hebben aan snelle en diepgaande antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken.

hbsoftware.nl/nl/producten/exsion-reporting-voor-nav-en-ax

HB Bouwtoelevering

HB Bouwtoelevering is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en door HB Software ingericht om bedrijven in deze sector te helpen in hun werk. Besluitvaardiger, sneller en bewuster.

hbsoftware.nl/nl/producten/hb-bouwtoelevering

HB Bouwstenen

Bedrijven veranderen continue en eisen dat de software het werkproces perfect ondersteunt. Om hier aan tegemoet te komen hebben we bouwstenen voor Microsoft Dynamics NAV ontwikkeld die het werk makkelijker maken. Kortom “best of both worlds”. De standaardsoftware voelt als een maatpak.

Gebruik van HB Bouwstenen is de basis voor toekomstgericht implementeren. Uit de roadmap van Microsoft Dynamics NAV blijkt dat elk jaar een nieuwe versie komt waar nieuwe functionaliteit in zit. Als gebruikers van NAV daarvan gebruik willen maken dan zullen ze elk jaar moeten upgraden. Met HB Bouwstenen blijf je bij de standaard en maak je gebruik makkelijk voor je eigen bedrijfsproces.

hbsoftware.nl/nl/producten/hb-bouwstenen

HB Laboratorium

Laboratoria zijn onderhevig aan strenge internationale normen met betrekking tot kwaliteitscontrole en vastleggen van gegevens. Deze eisen dienen derhalve ook van toepassing te zijn op software. Informatie moet projectmatig verzameld worden, eenvoudig beschikbaar zijn en de financiële afhandeling moet kloppen. HB Laboratorium is een LIMS (Laboratorium Informatie en Management Systeem) dat gebaseerd is op het betrouwbare Microsoft Dynamics-platform en de hele workflow in kan vullen.

De interface van HB Laboratorium helpt bij zowel het vastleggen van informatie als het verwerken in de workflow tot en met financiële rapportage, door middel van een vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface. Medewerkers hebben direct inzicht in werkvoorraden en kunnen bevindingen snel, eenvoudig en nauwkeurig vastleggen. Ongeacht of dit via een pc, tablet of een smartphone gebeurt, onze software is er klaar voor.

hbsoftware.nl/nl/producten/hb-laboratorium

Contact

Groen van Prinsterersingel 47
2805 TD Gouda
0182 580411

Opgericht in 1990
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sectoren

  • Bouw
  • Groothandel
  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland