Terug

Hippo

Hippo wil de digitale ervaring voor iedere bezoeker persoonlijker maken. Met de ontwikkeling van ’s werelds meest geavanceerde content performance platform zetten wij een nieuwe standaard op het gebied van CMS. Zo helpen we bedrijven hun bezoekers – bekend of onbekend – te begrijpen en ze relevante content te leveren in iedere context en op ieder apparaat.

Content is de basis van online business. Hippo is ontwikkeld om bedrijven te laten zien welke content aanslaat bij hun publiek. Op basis van die kennis kunnen ze de beste en meest persoonlijke ervaring creëren. Door voortdurend inzicht te bieden in de interactie van je publiek met je content biedt Hippo tastbare cijfers over hoe je content bijdraagt aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. Van het verkrijgen van beter inzicht in je bestaande persona’s tot en met het identificeren van nieuwe stelt Hippo je in staat om op iedere customer journey te reageren en die te optimaliseren.

Product

Hippo CMS

Hippo CMS is het contentmanagementsysteem waarmee gepersonaliseerde klantervaringen kunnen worden geboden op alle contentkanalen. Hippo gelooft in open standaarden en biedt daarmee de ideale oplossing voor agile-ontwikkeling en open integratie.

Redacteurs werken graag met Hippo omdat het eenvoudig te gebruiken is en hen helpt hun werk snel en efficiënt te doen. Marketingprofessionals werken graag met Hippo omdat ze hun kanalen eenvoudig kunnen uitrollen en beheren, en de conversiecijfers kunnen vergroten met targeting en personalisatie.

IT-medewerkers werken graag met Hippo omdat ze snel nieuwe functionaliteit kunnen maken en met andere systemen kunnen integreren. En het is altijd leuk om met de nieuwste en coolste technologie te werken.

www.onehippo.com/nl/waarom-hippo-cms

Contact

Oosteinde 11
1017 WT Amsterdam
020 5224466

Opgericht in 1999
FTE: 101 tot 500

Type software

  • Content Management (CMS)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Duitsland
  • Nederland
  • Verenigde Staten