Terug

HOTflo Company

Welkom in de wereld van integraal capaciteitsmanagement. Ontdek de kracht van real time sturing en creëer ziekenhuisbreed de meest optimale afstemming tussen capaciteit en het patiëntenproces. Hoogwaardige intelligente tools in combinatie met een unieke veranderaanpak, dat is HOTflo. Bouw onbeperkt scenario’s, simuleer nieuwe situaties, of laat HOTflo het optimum genereren. Unieke algoritmes en statistische functies ondersteunen op de achtergrond continu bij het optimaliseren van de capaciteit. Betrouwbare prognoses geven inzicht in de toekomst. Niet meer dagelijks ‘brandjes blussen’, maar tijdig signaleren en bijsturen. Zet uw capaciteiten dynamisch in en creëer een cultuur waarin continu verbeteren centraal staat. Bouw met de modulaire veranderaanpak systematisch aan de toekomst van uw ziekenhuis.

Producten

Tactisch Planner

Met de tactische planner beschikt het ziekenhuis over een zeer krachtigste forecastingsapplicatie waarmee tot 6 maanden vooruit geavanceerde capaciteitsprognoses worden gemaakt. Hoe ontwikkelen de toegangstijden voor de poli en wachttijden voor de OK zich de komende periode, hoeveel capaciteit is er benodigd en hoe groot de kans is op over- en onderbenutting van de capaciteit?

De tactisch planner ondersteunt ziekenhuizen bij het vroegtijdig signaleren van capaciteitsknelpunten en het integraal optimaliseren van de capaciteitsinzet.

www.hotflo.net/nl/software/tactisch-planner-18

Klinische Suite

De klinische suite ondersteunt ziekenhuizen bij de operationele sturing van het beddenhuis. Integrale opnameplanning, 14 dagen prognoses, 24-uurs prognoses, real time coördinatie van de bedden- en personele capaciteit en ontslagmanagent, volledig geïntegreerd in één toolpack. Met de klinische suite stelt u de afdelingen in staat de bedden- en verpleegkundige capaciteit effectief te managen en regie te voeren over de ligduur.

www.hotflo.net/nl/software/aoa-29

Capaciteitsmanager OK

Zowel artsen als leidinggevenden beschikken met de Capaciteitsmanager OK over de meest geavanceerde tool voor optimalisatie van de bedrijfsvoering op de OK's. Deze tool geeft altijd actueel inzicht in de prestaties op de OK en stelt u in staat verfijnde analyses te maken tot op zeer gedetailleerd niveau. Wilt u weten wat de effecten zijn van een ander sessie-rooster, een andere case-mix van OK-sessies of het OK-reductieschema? De Capaciteitsmanager OK toont u direct wat het betekent voor de benodigde beddencapaciteit op de verpleegafdelingen.

www.hotflo.net/nl/software/ok-calculator-54

Capaciteitsmanager Poli

Zowel artsen als leidinggevenden beschikken met de Capaciteitsmanager Poli over de meest geavanceerde tool voor optimalisatie van de bedrijfsvoering op de poli. Deze tool geeft altijd actueel inzicht in de prestaties op de poli en stelt u in staat verfijnde analyses te maken tot op zeer gedetailleerd niveau. Monitor actief de productie, toegangstijden, no show en vullingsgraad van de spreekuren en bepaal in een handomdraai hoeveel spreekuurcapaciteit er benodigd is. Wilt u weten wat het effect is op de spreekuurcapaciteit als er veranderingen optreden? Geen probleem. Met de Capaciteitsmanager Poli ziet u direct het effect op het aantal benodigde spreekuren. Het optimaliseren en monitoren van de bedrijfsvoering op poli’s is nog nooit zo eenvoudig geweest.

www.hotflo.net/nl/software/policalculator-31

Capaciteitsmanager Bedden

De meest krachtige applicatie voor het optimaliseren en managen van de beddencapaciteit in ziekenhuizen. Met de bedcalculator bepaalt u exact hoeveel bedden u nodig heeft. En met de geavanceerde scenario-builder ontwerpt u de meest optimale inrichting van het beddenhuis. Monitor actief de prestaties en maak met een druk op de knop analyses die u in staat stellen gericht de beddencapaciteit verder te optimaliseren.

www.hotflo.net/nl/software/bedcalculator-34

Capaciteitsmanager EBS

EBS is de eerste applicatie die op Evidence Based grondslagen bepaald hoeveel verpleegkundige capaciteit benodigd is voor patiëntenzorg op een afdeling. Uitgebreid onderzoek in meer dan 900 Amerikaanse en 21 Nederlandse ziekenhuizen ligt ten grondslag aan deze applicatie. Met EBS bepaalt u op kenmerken van de patiëntengroep de zwaarte-index en het benodigd aantal uren verpleegkundige capaciteit ten behoeve van de patiëntenzorg op de afdeling. Daarnaast stelt EBS u in staat ontwikkelingen te monitoren en tijdig bij te sturen in de verpleegkundige capaciteit bij wijzigingen in de samenstelling van de patiëntengroep op een afdeling. Met de geïntegreerde flexcalculator bepaalt u de meest wijze waarop de flexibiliteit te organiseren en de effecten op de formatie.

www.hotflo.net/nl/software/ebs-17

Cards

Met HOTflo Cards creëert u uw eigen capaciteitsdasboard met behulp van de aangeboden 'kaarten' uit de HOTflo kaartenbibliotheek. Het bouwen van een dashboard voor uw afdeling, uw cluster, of een zelf gekozen groep van afdelingen wordt zo kinderspel. HOTflo Cards geeft u de mogelijkheid om de specifieke informatie die u wilt zien te combineren in één of meerdere gepersonaliseerde schermen.

www.hotflo.net/nl/software/cards

Business Intelligence

HOTflo BI komt tegemoet aan de vraag om zelf analyses te maken op basis van de data uit de HOTflo databases, of om deze te combineren met andere externe databronnen. Zo bouwt u eigen rapportages en maakt zelf uitgebreide analyses. HOTflo BI stelt u zo in staat om op een eenvoudige wijze toch te beschikken over een complete BI-oplossing.

www.hotflo.net/nl/software/hotflobi

Contact

Sweelincklaan 1
3723 JA Bilthoven
030 2333872

Opgericht in 2010
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Analytics & Business Intelligence (BI)
  • Planning

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland