Terug

Human Inference

Human Inference is marktleider op het gebied van oplossingen die de kwaliteit van contactgegevens optimaliseren en daarmee de interactie tussen organisaties en hun klanten sterk verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op het principe van natuurlijke taalverwerking en maken gebruik van uitgebreide kenniscorpora, waarmee een zeer hoge resultaatkwaliteit wordt gegarandeerd.  Meer dan 250 bedrijven en partners zetten de datakwaliteitsoplossingen van Human Inference in voor optimaal klantcontact. Gegevens van hoogwaardige kwaliteit zijn een absolute voorwaarde voor het bereiken en behouden van een eenduidig klantbeeld, om te voldoen aan regelgeving, om fraude op te sporen en om zoekprocessen efficiënt en succesvol te laten verlopen. Human Inference werd in 1986 opgericht en is dus al 30 jaar een belangrijke speler op het gebied van datakwaliteit en data-integratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.

Producten

Bulk Mailer

Optimaliseer jouw postkamer met Bulk Mailer – bereid mailings via Royal Mail®, TNT Post of UK Mail sneller en gemakkelijker voor. Bulk Mailer, nu met krachtige suppressie services, levert je de beste postsorteerfuncties in een desktop applicatie die makkelijk is in gebruik en uitermate geschikt is voor al jouw zakelijke mailings.

www.humaninference.nl/products/bulk-mailer-0

DataCleaner

Om je data goed te kunnen beheren en bewaken moet je de data in de eerste plaats begrijpen, vertrouwen en de data moeten toegankelijk zijn. DataCleaner is een echte duizendpoot als het gaat om datakwaliteit.

www.humaninference.nl/products/datacleaner

DataCleaner Cloud

Een slimme campagne-manager zal voor het draaien van een campagne eerst checken wat de kwaliteit van zijn data is en eventeel verbeteringen aanbrengen. Maar niemand heeft veel tijd en geld om zijn data te schonen. DataCleaner Cloud kan je data in een oogwenk voor je op orde brengen. Training en installatie zijn niet nodig.

www.humaninference.nl/products/datacleaner-cloud

DataEntry

Goede datakwaliteit is de basis voor optimale customer lifetime value. Vervuilde data heeft precies het tegenovergestelde effect. Dus waarom zou je geld weggooien? Voorkom meteen bij invoer dat vervuilde data je systeem binnen komen. DataEntry is de waakhond voor jouw klantdatasysteem.

www.humaninference.nl/products/dataentry

DataHub

Data speelt een essentiële rol als het gaat om het inspelen op de behoefte van klanten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voortdurend over relevante informatie over hun klanten beschikken om zo persoonlijke en uitmuntende service te kunnen leveren. Met DataHub kun je jouw klanten echt op hun wenken bedienen.

www.humaninference.nl/products/datahub

Contact

Utrechtseweg 310
6812 AR Arnhem
026 3550655

Opgericht in 1986
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Master Data Management (MDM)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • België
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Nederland
  • Verenigd Koninkrijk