Terug

Hyarchis

Hyarchis is de Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het gelijknamige Enterprise Content Management systeem Hyarchis. Sinds 1990 bieden wij met onze document-, workflow en online collaboration solutions in het bedrijfsproces geïntegreerde oplossingen voor efficiënter werken ter verhoging van de kwaliteit en productiviteit in organisaties. Hyarchis digitaliseert en structureert al uw documentstromen, optimaliseert uw bedrijfsprocessen en laat u online samenwerken met uw relaties.

Hyarchis heeft een leidende marktpositie in de financiële dienstverlening. Naast verschillende grote verzekeraars, hypotheekbanken, inkoopcombinaties en hypotheekshops, verlenen we onze diensten ook aan de sectoren accountancy, overheid, onderwijs, zorg & welzijn, legal en de zakelijke dienstverlening.

Producten

Hyarchis Document Management

Hyarchis Document Management is een uiterst gebruiksvriendelijk systeem voor het beheren van uw documenten en dossiers. Spreadsheets, tekstbestanden, e-mails, gescande documenten en zelfs audio- en videobestanden worden automatisch opgeslagen in een beheersbaar archief. Het systeem is geïntegreerd in de verschillende programma’s van Microsoft Office. Handige plug-ins maken werken vanuit bijvoorbeeld Word of Excel nog eenvoudiger.

www.hyarchis.com/producten/hyarchis-document-management

Hyarchis Case Management

Met Hyarchis Case Management worden medewerkers correct en gestructureerd door het werkproces begeleid en worden niet belemmerd in hun werkpatroon. Hyarchis Case Management ondersteunt werkprocessen op flexibele wijze en legt de focus op het eindresultaat, niet op het werkproces zelf.

www.hyarchis.com/producten/hyarchis-case-management

Hyarchis E-mail Management

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om documenten waaronder uw dagelijkse e-mail met de grootste zorg te behandelen. Dankzij Hyarchis E-mail Management kunt u al uw e-mails, inclusief bijlagen eenvoudig en automatisch opslaan, beheren en delen. Een continue samenhang tussen ICT, business, compliancy en privacy is de basis voor gedegen E-mail Management. Hierbij is het wel essentieel dat de onderliggende bedrijfsprocessen nauwkeurig zijn ingericht. Een Enterprise Content Management systeem is daarom een goede basis voor E-mail Management, omdat e-mail steeds vaker het startpunt is van een bedrijfsproces. Denk bijvoorbeeld aan een informatie aanvraag of de aanvraag van een offerte.

www.hyarchis.com/producten/e-mail-management

Hyarchis Document Composition

Hyarchis Document Composition maakt het creëren van documenten eenvoudig. Van brieven en klachtenafhandeling tot rekeningoverzichten en complexe polissen. U bepaalt de structuur en opzet van het document, Hyarchis voorziet het vervolgens automatisch van alle benodigde content en informatie uit uw eigen data en produceert het document in het gewenste formaat. Ook geeft u aan of u de documenten wilt printen, faxen, e-mailen en/of archiveren.

www.hyarchis.com/producten/hyarchis-document-composition

Hyarchis Waxtrapp

Hyarchis Waxtrapp is een geavanceerd, high-end Web Content Management systeem (CMS) voor de juiste vormgeving en inhoud van uw website, die vele oplossingen biedt op het gebied van Online Channel Optimization (OCO).

www.hyarchis.com/producten/hyarchis-waxtrapp

Contact

Kraanspoor 36
1033 SE Amsterdam
088 0078500

Opgericht in 1990
FTE: 21 tot 50

Type software

 • Business Process Management (BPM)
 • Content Management (CMS)
 • Document Management
 • Kennis & Communicatie

Sectoren

 • Financiële dienstverlening
 • Legal
 • Onderwijs
 • Overheid (centraal)
 • Overheid (decentraal)
 • Verzekeraars
 • Zakelijke dienstverlening
 • Zorg

Gevestigd in

 • Litouwen
 • Nederland