Terug

Impulse Info Systems (Avinty)

Wij zijn 90 gedreven IT professionals die gespecialiseerd zijn in het leveren van ICT oplossingen voor de geestelijke gezondheidszorg, de forensische zorg, jeugdzorg en de gehandicaptenzorg.

In 1994 hebben we met succes het innovatieve zorginformatiesysteem USER® op de markt gebracht voor de verslavingszorg. Ook andere sectoren binnen de gezondheidszorg bleken behoefte te hebben aan een applicatie met één geïntegreerde oplossing.

Inmiddels wordt USER® gebruikt door een groot aantal zorginstellingen in heel Nederland. Ons bedrijf heeft een platte organisatie. Hierdoor kunt u rekenen op flexibiliteit en korte lijnen. Wij hechten grote waarde aan directe communicatie met onze klanten. Zij vormen een onmisbare schakel binnen de ontwikkeling van ons zorginformatiesysteem en leveren een waardevolle bijdrage aan USER®. Onze dienstverlening bestaat uit softwareontwikkeling, consultancy, helpdeskondersteuning, beheer, opleidingen en het leveren van ICT-infrastructuren.

Product

USER®

Zorginformatiesysteem USER® stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces (vanaf het eerste contact met de cliënt tot en met de uitschrijving en facturatie) volledig te automatiseren. Hierdoor kan de behandelaar zich volledig richten op de zorg voor de cliënt. Tijdens de intakefase kunt u ondersteuning krijgen door instrumenten als de MiniScan, MATE en Europ-ASI. De DBC / AWBZ registratie is volledig geïntegreerd in de applicatie. Met slechts één verwerking, worden de financiering, de tijdsregistratie, de planning en het dossier automatisch gevuld.

Een belangrijk onderdeel van USER® is de zorgplansystematiek. Op basis van de diagnose en andere criteria stelt USER® een zorgpad samen. Deze kan naar wens individueel aangepast worden. Daarnaast stelt USER® medewerkers in staat om met behulp van de workflowmodule te zien waar een cliënt zich in het behandelproces bevindt.

- Een geïntegreerde oplossing, alles in één: planning, tijdsregistratie, dossiervoering, financiering en facturatie. Een volledig geïntegreerde agenda; één-klik-registratie, geïntegreerde BI.
- Optimale workflowondersteuning, caseload en uit te voeren acties, snel inzicht in de actuele status, voorgedefinieerde procedures en processen met deadlines en routes.
- E-mental health, ondersteuning 2e lijns e-behandeling, standaard e-paden, ROM, automatische tijdsregistratie.
- Standaard zorgpaden, voorgedefinieerde paden met inhoud, doelen en kosten.
- Betrouwbare software gecertificeerd AO/IC, Groene Vink, jaarlijkse DB(B)C audit en BSN keurmerk.

www.impulse-info.com/index.php/software

Contact

Enschedesestraat 4
7575 AB Oldenzaal
088 0550660

Opgericht in 1994
FTE: 51 tot 100

VC

Type software

  • Business Process Management (BPM)
  • Document Management
  • Kennis & Communicatie
  • Planning

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Hongarije
  • Nederland