Terug

Infine Software

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancy branche. Onze producten zijn gericht op het samenstellen van financiële rapportages door accountants- en administratiekantoren.

Wij bieden een rapportgenerator voor het opstellen van jaarrekeningen, te combineren met het samensteldossier. Onze software is klaar om te rapporteren in SBR / XBRL.

Producten

Samenstellen

Met Infine Samenstellen beschikt u naast alle functionaliteit van Infine Jaarrekening ook over een compleet samensteldossier.

Het gehele samenstelproces wordt begeleid vanuit de rolverdeling tussen samensteller, reviewer en ondertekenaar. Naast een checklist voor het samenstellen van de jaarrekening is het complete balansdossier opgenomen. In het samensteldossier worden de specificaties opgesteld aan de hand van de geïmporteerde cijfers. Wanneer het samenstelproces is afgerond, wordt de brugstaat van de Infine Jaarrekening gevuld vanuit het samensteldossier.

www.infine.nl/producten/infine-samensteldossier

Grootboekanalyse

Infine Grootboekanalyse is een eenvoudig te gebruiken tool voor het analyseren van een administratie. Deze module helpt u niet alleen bij het in beeld brengen van bijzonderheden of afwijkingen in de administratie, maar bijvoorbeeld ook bij het controleren van afloop van openstaande posten en het grafisch weergeven van de Top 10 Debiteuren.

Infine Grootboekanalyse gebruikt een XML Auditfile Financieel (versie 2.0, 3.0 en 3.1) als bron voor de te analyseren cijfers. De XML Auditfile Financieel biedt een schat aan informatie die u via Infine Grootboekanalyse direct beschikbaar hebt.
Er worden standaard circa 60 analyses meegeleverd die kunnen worden onderverdeeld in 3 soorten analyses, namelijk voor Grootboek, Debiteuren en Crediteuren. Uiteraard kunt u ook zelf eenvoudig analyses aanmaken. Is de zelfgemaakte analyse ook interessant voor uw collega's? Dan kunt u de analyse met hen delen. Het kan ook voorkomen dat een bepaalde analyse alleen van toepassing is voor een specifieke relatie. U heeft dan de mogelijkheid om de analyse alleen te tonen bij die betreffende relatie.

Er zijn ruimschoots mogelijkheden voor het filteren, sorteren en groeperen in analyses, zodat u de weergave krijgt die u het meest prettig vindt. Een analyse kan worden toegevoegd aan uw dossier als bijvoorbeeld PDF- of Excel-document.

www.infine.nl/producten/infine-grootboekanalyse

Jaarrekening

De Infine Jaarrekening is een zeer complete rapportgenerator, gebaseerd op Microsoft Excel. Bij de Infine Jaarrekening worden standaard de rapportmodellen meegeleverd voor de Eenmanszaak, Vof en BV. Al deze rapportmodellen voldoen aan de wettelijke vereisten van Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving.

www.infine.nl/producten/infine-jaarrekening

Contact

Brouwersgracht 156
3901 TM Veenendaal
085 7600500

Opgericht in 2007
FTE: 11 tot 20

Type software

  • Accounting & Finance

Sector

  • Financiële dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland