Terug

Karify (Avinty)

Karify is een eHealth platform en cliëntenportaal dat gesprekken tussen zorgprofessionals en gebruikers ondersteunt met online behandelingen.

Via Karify kunnen professionals online behandelen, veilig communiceren met cliënten en hen gevalideerde informatie op maat bieden. 

Door de online elementen toe te voegen kunnen zij hun zorg toegankelijker, persoonlijker en effectiever maken. Gebruikers krijgen in Karify de beschikking over hun eigen gezondheidsdossier. Karify wordt gebruikt in een groot deel van de Nederlandse (geestelijke) gezondheidszorg.

Product

karify

Met het patiënt-relatiemanagement van Karify versterkt u de communicatie met uw patiënt. Zorgdiensten aanbieden wordt makkelijker dan ooit. Ontwikkel met onze bouwstenen interventies, modules, registraties of een online bibliotheek. Per patiënt of doelgroep op maat. Karify draagt bij aan een gemeenschappelijk aanbod e-health toepassingen van hoge kwaliteit, door co-creatie en het delen van behandelmodules in de karify store. Mogelijkheden met karify:
- Creëer uw eigen Healthspace en lever zorg op maat
- Deel informatie over de keten
- Zoek en vergelijk behandelingen bij u in de buurt
- Lever zorg op maat of volg een behandeling
- Beheer uw eigen medische gegevens
- 24/7 toegang tot uw karify Healthspace

www.karify.com/nl/prijzen/

Contact

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
085 4864200

Opgericht in 2009
FTE: 21 tot 50

VC

Type software

  • Kennis & Communicatie

Sector

  • Zorg

Gevestigd in

  • Nederland