Terug

ISProjects

ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management.

ISProjects is actief sinds 2000 en ruim 175 (middel)grote organisaties maken gebruik van bovenstaande oplossingen. Dit zijn o.a.: Rijksuniversiteit Groningen, United Biscuits (o.a. Verkade), Hunter Douglas (o.a. Luxaflex), Het Nederlandse Rode Kruis, Pokon Naturado en WE Fashion.

De software van ISProjects werkt volledig geïntegreerd met: InforLN, Baan IV, Baan 5, JD Edwards, SAP, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, FIS2000, Acto, Exact, FMS, UNIT4 Agresso Wholesale, UNIT4 Cura Financieel en UNIT4 Multivers Extended.

Producten

ISP-Invoice

Handmatig verwerken van facturen kan een arbeidsintensief en inefficiënt proces zijn. Met behulp van ISP-Invoice kunt u zowel de inkoop order gerelateerde (logistieke) facturen als de kostenfacturen volledig geautomatiseerd in uw ERP- of financiële systeem verwerken.

www.isprojects.nl/nl/oplossingen/invoice-management-digitale-factuurverwerking/

ISP-Expense

Stroomlijn uw declaratieproces met ISP-Expense en het gedoe met papieren bonnetjes is eindelijk verleden tijd.

Met behulp van ISP-Expense kunt u het proces van het goedkeuren van onkostendeclaraties inclusief het financieel verwerken ervan in uw ERP of financiële systeem optimaliseren.

De declarant kan via de ISP-Expense app op een smartphone (iOS/Android) direct bonnetjes registreren. Voor declaranten zonder een smartphone kunnen bonnetjes eenvoudig registreren via de webapplicatie.

Op elke gewenst moment kan de declarant in ISP-Expense in één klik de opgevoerde bonnen omzetten naar een digitale declaratie en deze indienen.

Dankzij de digitale workflow wordt de declaratie automatisch gerouteerd naar de verschillende betrokkenen waaronder de financiële administratie voor controle/codering en de budgethouder(s) voor financiële goedkeuring. De laatste stap in het proces is de financiële verwerking in uw ERP of financiële systeem en het informeren van de declarant. Na controle, codering en goedkeuring verloopt dit ook automatisch.

www.isprojects.nl/nl/oplossingen/expense-management-isp-expense-digitalisering-declaraties/

ISP-Contract

Voorgedefinieerde contract templates zorgen ervoor dat de juiste gegevens worden vastgelegd en dat de juiste medewerkers een rol spelen in het beoordelen en goedkeuren van concept contracten. Het systeem geeft een automatische e-mail notificatie indien de mogelijke opzegtermijn nadert. Met behulp van versiebeheer kunnen contracten geüpdate en aangepast worden waarbij de complete historie bewaard blijft.

Door de Contract Management oplossing geïntegreerd met ISP-Purchase te gebruiken kunt u per materiaalgroep of “category” één of meerdere contractleveranciers definiëren. Gebruikers kunnen dan alleen deze leveranciers selecteren. Willen ze hier van afwijken dan zullen ze toestemming dienen te vragen om een bestelling te plaatsen bij een afwijkende leverancier. Hierdoor kunt u zich als inkoper meer en meer toeleggen op het tactische inkoopproces en het bestellen aan de gebruikers in de organisatie overlaten waarbij “contract compliance” gewaarborgd is en tevens het risico op “maverick buying” geminimaliseerd wordt.

www.isprojects.nl/nl/oplossingen/contract-management-isp-contract-contractbeheer/

ISP-Purchase Basic

Met ISP-Purchase Basic kunt u snel en tegen lage kosten een verplichtingenadministratie in uw organisatie invoeren.

Wanneer u een opdracht verstrekt voor het leveren van een product of dienst is er sprake van een verplichting. Na levering van het product of de dienst ontstaat in ieder geval een harde betalingsverplichting. Om zicht te houden op de uitputting van budgetten is het belangrijk om niet alleen reeds betaalde rekeningen vast te leggen, maar ook deze openstaande verplichtingen.

www.isprojects.nl/nl/oplossingen/e-procurement/isp-purchase-basic/

ISP-Purchase Enterprise

Bent u op zoek naar een complete e-Procurement oplossing dan is ISP-Purchase Enterprise de oplossing voor u.

Met e-Procurement wordt het geautomatiseerd ondersteunen van het secundaire inkoopproces bedoeld. Anders dan bij primaire inkoop, waar bijvoorbeeld een minimale voorraadgrootte de trigger is om het systeem automatisch een besteladvies te laten genereren, is bij secundaire inkoop de medewerker binnen de organisatie de aanleiding tot het bestellen van een computer of een uitzendkracht.

www.isprojects.nl/nl/oplossingen/e-procurement/isp-purchase-enterprise/

Contact

Rompertdreef 9
5233 ED Den Bosch
073 6233808

Opgericht in 2000
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Accounting & Finance
  • Procurement

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland