Terug

Itris (TSS)

Sinds 2000 ontwikkelt Itris (Nu onderdeel van TSS) software voor woningcorporaties. Opgericht door enthousiaste mensen die hun sporen in de ICT én bij woningcorporaties ruimschoots verdiend hadden werd begonnen met de bouw van een compleet nieuw bedrijfsinformatiesysteem voor woningcorporaties, Itris ViewPoint®.

Na een aantal jaren gedegen voorbereiding werd ViewPoint  in 2004 geïntroduceerd in de markt en sinds dien maakt zowel de totaaloplossing Itris ViewPoint® als het bedrijf zelf een gestage groei door.

Met inmiddels meer dan 80 enthousiaste medewerkers zet Itris zich dagelijks in voor complete, betrouwbare én betaalbare ICT oplossingen voor woningcorporaties.Producten

Itris ViewPoint®

Itris ViewPoint® is hét complete bedrijfsinformatiesysteem voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Ongeacht de gekozen organisatievorm werkt u met uw relaties samen in één volledig geïntegreerd systeem. In Itris ViewPoint® zijn alle denkbare verbanden en onderlinge verhoudingen voorhanden. Hierdoor is essentiële informatie voor u en uw relaties altijd en overal beschikbaar.

www.itris.nl/index.php/onze-oplossingen/viewpoint

ViewPoint GO!

ViewPoint GO! biedt een standaard ingericht, modern, webbased systeem, met een zeer rijke functionaliteit op het gebied van Wonen, Vastgoed, Financiën en Kantoorautomatisering, dat u in staat stelt de huurder een hogere service te bieden dan voorheen, met een minimum aan beheerskosten. Itris stelt u ViewPoint GO! beschikbaar via een zeer goed beveiligde hosting-omgeving zodat de beschikbaarheid en de capaciteit van de ICT-infrastructuur geen zorg meer is maar een comfortabele zekerheid. Tevens biedt Itris een compleet servicepakket naar keuze, om uw medewerkers maximaal te ondersteunen bij het uitvoeren van noodzakelijke administratieve processen, zodat zij zich kunnen richten op de primaire dienstverlening aan de huurder.

www.itris.nl/index.php/onze-oplossingen/viewpoint-go

Contact

Nevelgaarde 46
3436 ZZ Nieuwegein
088 0902100

Opgericht in 2000
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Document Management
  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Service Management (SM)

Sector

  • Vastgoed

Gevestigd in

  • Nederland