Terug

K3 Retail

K3 Retail verandert levens. Zo. Dat is een lekkere binnenkomer, of niet? Maar echt, het is waar. Wij zorgen er aan de ene kant voor dat klanten op de winkelvloer precies vinden (en kopen) wat ze het allerliefste hebben. En aan de andere kant helpen we groothandels en retailers om de altijd veranderende klantwensen scherp in beeld te houden. Dat kan alleen met de allerslimste technologie en daarvoor werken we samen met de allerbeste partners. Zo simpel is het. Zo maken we onze belofte elke dag waar.

We versnellen de wereldwijde retailtransformatie en brengen een gevoel van urgentie, trots en vooruitgang terug in ons vakgebied. Zo helpen we ook jou graag om je business te ontwikkelen en verbeteren. Zodat jij je klanten kunt geven wat ze willen, vandaag morgen en alle dagen daarna.

Producten

RetailVision Enterprise

RetailVision Enterprise is uitermate geschikt voor zowel zelfstandige ondernemers als grotere retail organisaties in uiteenlopende branches. De nieuwe retail software beschikt over standaard templates die speciaal gericht zijn op de basis functionaliteiten die u in uw branche nodig heeft. U kunt de workflows naar behoefte aanpassen. Standaard bevat deze oplossing een volledig geïntegreerde EDI-functionaliteit. Ook managementinformatie behoort tot de opties. Alle processen verlopen realtime via één database. De oplossing is flexibel en rijk aan functionaliteit. Met de managementinformatie binnen RetailVision Enterprise beschikt u ook in no time over informatie over alle logistieke handelingen zoals voorraad, verkoop, inkoop, goederenontvangsten en retouren.

www.k3unisoft.nl/retailvision-enterprise/

POSFlow

POSFlow is een krachtige kassaoplossing en zoveel meer dan alleen een afrekenpunt. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de techniek aan de achterkant zijn aangepast aan u. Zodat de dingen die u dagelijks doet, gemakkelijker, sneller en prettiger gaan. De oplossing is erop gericht om een band te creëren met uw klant. Om dit te bewerkstelligen zorgt POSFlow voor een dynamische interactie, verrassende promoties en de juiste informatie zowel voor als achter de toonbank.

www.k3unisoft.nl/posflow

Contact

Gildeweg 9b
2632 BD Nootdorp
015 2516555

Opgericht in 1985
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Enterprise Resource Planning (ERP)
  • Point of Sale (PoS)

Sectoren

  • Groothandel
  • Retail

Gevestigd in

  • Ierland
  • Nederland
  • Singapore