Terug

King Software

Bij King Software werkt een team van ruim 60 enthousiaste professionals aan het ontwikkelen, ondersteunen en in de markt zetten van King Business Software. King is een degelijk financieel en logistiek standaardpakket voor het MKB, zowel voor grote als voor kleine organisaties. De kwaliteit en toegevoegde waarde van King komt in het bijzonder tot zijn recht bij die organisaties die hun financiële en logistieke backoffice geïntegreerd willen zien met hun webwinkel, magazijnen, project of productieadministratie.

Producten

Accountancy

King biedt u een totaaloplossing specifiek voor accountants, administratiekantoren en financieel specialisten. Als financieel specialist wilt u toegevoegde waarde hebben. U wilt een advies kunnen geven waarmee uw klant efficiënter gaat werken en daarmee geld besparen. Zo’n advies begint met King. Met King sluit alles naadloos op elkaar aan. Alles is geautomatiseerd. Alles is onder controle. Daarmee besparen u en uw klant tijd en geld!

www.king.eu/branches/accountants-of-administratiekantoor/

King Financieel

Met King Financieel hebt u betrouwbare en compacte software voor uw financiële administratie. King biedt u de mogelijkheid om eenvoudig uw actuele gegevens in te zien. Welke klant betaalt op tijd en wie juist niet? Waar geef ik het meeste geld aan uit en kan dat anders? Hoe is de balans tussen mijn inkomsten en uitgaven? Met King Financieel krijgt u met één druk op de knop antwoord op deze vragen! Met King hoeft u uw boekhouding dus niet uit handen te geven. Hebt u wel een boekhouder of accountant, dan kan hij met King direct uw administratie inlezen en wijzigen. King Financieel: inzicht in uw actuele gegevens, met of zonder accountant!

www.king.eu/king-software/king-financieel/

King Factureren

Met King Factureren heeft u niet alleen een betrouwbare financiële boekhouding, ook factureren kan eenvoudig vanuit uw administratie. Als u een order invoert kan King op basis van deze gegevens een factuur voor u opmaken en vervolgens in King doorboeken. Door de koppeling met Outlook kunt u facturen bovendien per mail versturen. Ook proformanota’s en orderbevestigingen zijn zo makkelijk te maken en versturen. Zoekt u software voor uw vereniging, vereniging van eigenaren of kerk? Met King Factureren kunt u ook contributieorders factureren en uw hele ledenadministratie bijhouden. U kunt van al uw leden aangeven wat voor soort lid ze zijn (bijvoorbeeld actief lid, kortingslid, etc.) en ze als groep oproepen en factureren.

www.king.eu/king-software/king-factureren/

King Handel

Wil je volledig inzicht in je inkoop- en verkoopadministratie? Dan is King Handel de ideale oplossing voor jou. Je complete voorraadadministratie volledig geïntegreerd met je financiële en orderadministratie. King Handel is uitgebreide business software voor het bijhouden van je voorraadadministratie. Maar onze software doet veel meer. Met King regel je het hele proces van besteladvies tot levering en facturatie. Onze software voor voorraadbeheer is zeer uitgebreid. Je kunt onder andere productinformatie invoeren, factureren op basis van artikelen, barcodes afdrukken, offertes maken, prijsafspraken invoeren, backorders bijhouden en gegevens uitsplitsen per klant, artikel, vertegenwoordiger of periode.

www.king.eu/king-software/king-artikelen/

King Enterprise

King Enterprise is het meest uitgebreide product dat King te bieden heeft. Het verenigt de betrouwbare boekhouding van King met een volledige voorraadadministratie en ondersteunt daarmee al uw bedrijfsprocessen. Het bevat uitgebreide CRM-opties met een handige Outlook-koppeling en geeft u volledig inzicht in uw inkoop, productie en verkoop. Bovendien zitten alle standaard opties van King al in King Enterprise. King Enterprise is verkrijgbaar vanaf 10 gebruikers. King Enterprise, dé business software voor de automatisering van uw bedrijf!

www.king.eu/king-software/king-enterprise/

Contact

Eglantierbaan 95
2908 LV Capelle aan den IJssel
010 2646320

Opgericht in 1981
FTE: 51 tot 100

VC

Type software

  • Accounting & Finance
  • Customer Relationship Management (CRM)
  • Enterprise Resource Planning (ERP)

Sector

  • Niet-sectorspecifiek

Gevestigd in

  • Nederland