Terug

Kred’it (TSS)

Kred’it is dé specialist in software voor schuldhulpverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de schuldhulpverlening en haar specifieke behoeften als geen ander. Specialist word je alleen door al je aandacht en middelen te richten op de schuldhulpverlening. Door onze uitgebreide vakkennis te combineren met een goed inzicht en slimme oplossingen ontstaan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Producten

Allegro

Allegro een modulair opgebouwde set van programma’s specifiek ontwikkeld voor schuldhulpverleners. We hebben in de loop der jaren nieuwe modules ontwikkeld die het werk eenvoudiger maken en die de wet- en regelgeving die met schuldhulpverlening gepaard gaat, ondersteunt. Naast Allegro Basis stelt iedere klant zijn eigen systeem samen met aanvullende modules die volledig zijn aangepast aan de wensen en eisen van zijn organisatie. Dat betekent maatwerk met alleen maar voordelen: Dit zorgt voor een kortere ontwikkeltijd en alle modules zijn al uitvoerig getest.

www.kredit.nl/allegro/

DICOS

Wanneer iemand zich aanmeldt voor schuldhulpverlening start de grote stroom van brieven met de verschillende schuldeisers. Dat kost veel tijd en verloopt helaas ook niet altijd vlekkeloos. Dit kan veel eenvoudiger door deze brieven digitaal te versturen, ontvangen en vervolgens automatisch te verwerken. Daarvoor hebben wij DICOS ontwikkeld. DICOS zorgt voor digitale communicatielijnen tussen schuldeisers en schuldhulpverlening. Dat betekent voor alle partijen een kortere doorlooptijd, veel meer inzicht in de processen en een enorme kostenbesparing.

www.kredit.nl/dicosnetwerk/

Opus·D PRO

Specifiek voor bewindvoerders hebben we het programma Opus·D PRO ontwikkeld dat het administratieve deel van de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP) ondersteunt. De module WSNP is ook verwerkt in ons Allegro programma, maar in die vorm veel te uitgebreid voor deze doelgroep. Daarom hebben we een aparte versie gemaakt, specifiek gericht op de werkzaamheden van de bewindvoerder.

www.kredit.nl/bewindvoering-wsnp/

Contact

Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
040 2393232

Opgericht in 1994
FTE: 21 tot 50

Type software

  • Document Management
  • Governance, Risk & Compliance (GRC)

Sector

  • Financiële dienstverlening

Gevestigd in

  • Nederland