Terug

Twelve

Wij zijn Twelve en wij zijn jouw twaalfde man! Met een vooruitstrevend en enthousiast team ontwikkelt en implementeert Twelve operationele oplossingen gericht op betaalgemak op plekken waar mensen samen komen. Zo vind je ons systeem bij elke sportwedstrijd, kopje koffie aan de bar, festival of ander evenement. De naam Twelve staat voor de ‘twaalfde man’. De koppeling met sport is bewust gemaakt. Wij hebben een topsportmentaliteit. Daarnaast staat het symbool voor het teamgevoel binnen het bedrijf. Onze missie is om ondernemers, organisatoren en bestuurders te helpen om van hun initiatieven een groot succes te maken. Als een echte twaalfde man staan we achter je en kunnen we niet wachten om jouw volgende uitdaging aan te gaan!

Producten

ClubCollect

ClubCollect helpt bijna 100 verenigingen met het innen en geautomatiseerd verwerken van contributies via iDEAL en SEPA incasso.

ClubCollect heeft een systeem ontwikkeld waarmee het innen van contributies voortaan een fluitje van een cent is. Onze effectieve methode van contributie inning betekent een hoger percentage geslaagde inningen, een betere cashflow en een einde aan lastige innings-trajecten. Leden ontvangen op tijd hun factuur en kunnen indien gewenst gespreid betalen, terwijl uw vereniging direct over de contributie kan beschikken. De penningmeester en de ledenadministratie houden volledig grip op het proces en hebben real-time overzicht in het ClubCollect systeem.

ClubCollect kan worden gebruikt naast vrijwel alle boekhoudpakketten en ledenadministratie-systemen zoals bijvoorbeeld Sportlink, LISA, All United, Club Webware, Verenigingenweb en Club-assistent. In een aantal gevallen zijn de systemen gekoppeld en verloopt de inning automatisch via het ledenadministratiesysteem.

www.lecreditsportif.nl/producten/contributie-inning

Kassasysteem

Het hart van het systeem is de kassaterminal, uitgevoerd met een 15 inch waterbestendig touchscreen. Door de simpele indeling kan iedere vrijwilliger er moeiteloos mee werken. Overbodige functies zijn weggelaten zodat de kassa overzichtelijk, gebruiksvriendelijk én betaalbaar is. Standaard wordt de kassa geleverd met kassalade, bonnenprinter, software en installatie. Bovendien is de kassa gekoppeld aan een online beheeromgeving.

In een beveiligde beheeromgeving heeft u real time inzicht in de gegenereerde omzetten. U ziet wat er in een bepaalde periode over de toonbank is gegaan en de inkomsten die daar tegenover zouden moeten staan. Tevens heeft u direct inzicht in het eigen gebruik en hoeveel is aangeslagen t.b.v. representatie. Het kassasysteem registreert alle transacties waardoor verschillen tussen in- en verkoop makkelijk te controleren zijn. Dat levert uw vereniging per saldo meer op.

Naast verhoogde controle zorgt het kassasysteem ook voor een sterk verbeterde administratie. De bestuurders kunnen op eenvoudige wijze rapportages opvragen. Deze zijn eventueel uit te splitsen per productgroep, periode of persoon. Prettig voor de penningmeester, ideaal voor barhoofd of horecamanager.

Het is mogelijk om clubcards te koppelen aan de kassa. Deze clubcards kunnen gebruikt worden als persoonsgebonden clubcards maar ook voor representatiedoeleinden. Of kunnen (top)teams worden voorzien van een pas met een gemaximeerd tegoed. Meer controle en meer betaalgemak. Uiteraard kan deze betaalvorm op ieder gewenst moment worden ingevoerd voor alle leden. Daarnaast leveren wij ook verschillende pinautomaten. Deze kunnen, indien gewenst, gekoppeld worden aan de touchscreen kassa.

www.lecreditsportif.nl/producten/kassasysteem

Contact

Herculesplein 313
3584 AA Utrecht
030 2767770

Opgericht in 2008
FTE: 51 tot 100

Type software

  • Point of Sale (PoS)

Sectoren

  • Hospitality
  • Ledenorganisaties

Gevestigd in

  • Nederland